«Είχες και στο χωριό σου Μπλακ Φράιντεϊ»: Η χιουμοριστική καμπάνια του Κωτσόβολου επιστρέφει

«Είχες και στο χωριό σου Μπλακ Φράιντεϊ»: Η χιουμοριστική καμπάνια του Κωτσόβολου επιστρέφει Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Τα τελευταία χρόνια, η Black Friday έχει γίνει μέρος της ελληνικής αγοράς και κάθε χρόνο, η αμερικάνικη «παράδοση» κάνει την εμφάνισή της και στα δικά μας καταστήματα. Ωστόσο, φαίνεται πως κάποιοι αμφισβητούν την προέλευσή της - μάλιστα, εδώ και μερικά χρόνια, υπάρχουν «ισχυρισμοί» πως η Black Friday δεν ξεκίνησε από την Αμερική, αλλά από ένα χωριό της Ελλάδας.

Από πού ξεκίνησε τελικά η Μπλακ Φράιντεϊ; Η χιουμοριστική καμπάνια του Κωτσόβολου επιστρέφει για μία ακόμη σεζόν, με το μότο «είχες και στο χωριό σου Μπλακ Φράιντεϊ» και τη «διαμάχη» ανάμεσα στο παντοπωλείο του Παρασκευά του Κώτσου, το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής ή τη «μαύρη λίστα» του Βρασίδα, σχετικά με το ποιος ξεκίνησε τις Μπλακ Φράιντεϊ προσφορές.

 

Ήταν όμως πράγματι το παντοπωλείο του Παρασκευά του Κώτσου το πρώτο παντοπωλείο στην Ελλάδα με
τέτοιες προσφορές ή μήπως η Μπλακ Φράιντεϊ ξεκίνησε στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής; Μήπως κανείς από τους δύο και τελικά ήταν ο Βρασίδας που έφτιαχνε τη μαύρη λίστα με όλα τα προϊόντα που ήθελαν οι συγχωριανοί του και πήγαινε στον Κωτσόβολο να τα αγοράσει σε χαμηλές τιμές;

 

Από το 2017 μέχρι σήμερα, ο Κωτσόβολος έχει γράψει ιστορία στην Black Friday και παρόλο που φέτος δεν επισκέφτηκε ένα ακόμη χωριό της Ελλάδας για να μάθει τη δική τους βερσιόν για το πώς ξεκίνησε η Μπλακ Φράιντεϊ, η ιστορία θα συνεχιστεί, όπως κάθε χρόνο, με τις καλύτερες προσφορές.

 

Στο Μπλακ Φράιντεϊ Σίζον Φορ, λοιπόν, βρίσκουμε χιλιάδες προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές, τα οποία μπορούμε να παραγγείλουμε είτε στο www.kotsovolos.gr, είτε τηλεφωνικά στο 210 2899999 και να τα παραλάβουμε στο σπίτι μας, με απόλυτη ασφάλεια. Από μεγάλες προσφορές σε κινητά, τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια, laptop και μικροσυσκευές, φέτος, από τις 19 Νοεμβρίου 2020 στις 21.00, ο Κωτσόβολος μας καλωσορίζει σε μία ακόμη Black Friday με τις μεγαλύτερες προσφορές.

 

Από όπου κι αν προήλθε, λοιπόν, η «Μπλακ Φράιντεϊ», το μόνο σίγουρο είναι πως στον Κωτσόβολο βρίσκουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, σε πολύ χαμηλές τιμές και στην καλύτερη ποιότητα.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου στο https://www.kotsovolos.gr/.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Gohar World: H Laila και Nadia Gohar μας καλούν να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Living / Gohar World: Ένας λογαριασμός στο Instagram μας καλεί να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Η Laila Gohar είναι καλλιτέχνις και το φαγητό, το εκφραστικό της μέσο. Αυτήν τη φορά συνεργάστηκε με τη ζωγράφο και γλύπτρια αδελφή της Nadia προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σύμπαν με πρωτότυπα σκεύη, πιστεύοντας ότι πρέπει να προσεγγίζουμε το στρώσιμο του τραπεζιού με την ίδια προσοχή που δίνουμε στο ντύσιμό μας. Τη ρωτήσαμε πώς εμπνεύστηκε τον σχεδιασμό των αντικειμένων τους και μας περιέγραψε ένα σκηνικό που αντίκρισε στη μέση ενός σούπερ μάρκετ στην Κρήτη.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ