Δεν χρειάζεται να μετράτε προβατάκια, υπάρχει τρόπος να κοιμάστε εύκολα

Δεν χρειάζεται να μετράτε προβατάκια, υπάρχει τρόπος να κοιμάστε εύκολα Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μία διαφορετική «πορεία» πραγματοποιείται στην Λεωφόρο Κηφισίας και υπαίτιοι είναι αυτοί που απολαμβάνουν κάθε βράδυ τον ύπνο τους.

Σίγουρα θα έχετε απορίες, αλλά αφήστε μας να εξηγήσουμε: Λογικά, θα έχουν υπάρξει φορές που θα έχετε ξαπλώσει το βράδυ στο κρεβάτι σας, αλλά δεν θα καταφέρνετε με τίποτα να κοιμηθείτε. Αφού στριφογυρίσετε μερικές φορές, ίσως βάλετε λίγη χαλαρωτική μουσική, διαβάσετε ένα βιβλίο ή ακολουθήσετε τη γνωστή σε όλους τεχνική του να μετρήσετε προβατάκια. Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως τα εν λόγω προβατάκια βρίσκονται σε ανεργία αυτή την περίοδο και γι' αυτό «διαμαρτύρονται» στη Λεωφόρο Κηφισίας 15, έξω από το κατάστημα της Dimstel στο Μαρούσι.

 

Λόγω των ποιοτικών στρωμάτων της Dimstel, λοιπόν, ο κόσμος πλέον κοιμάται καλά και πολύ άμεσα, αφήνοντας τα προβατάκια εκτός εργασίας. "Γιατί δεν μας μετράτε" "Αυτά τα στρώματα θα μας χωρέσουν όλους" "Έχουν και τα πρόβατα δικαίωμα στο όνειρο!": Αυτά γράφουν τα πλακάτ των άνεργων πλην τίμιων προβάτων που ακολουθούν την πορεία στην Κηφισίας και πάνε κόντρα στο νέο καθεστώς του ποιοτικού και καλού ύπνου.

Δεν χρειάζεται να μετράτε προβατάκια, υπάρχει τρόπος να κοιμάστε εύκολα Facebook Twitter

Δικαίως «διαμαρτύρονται», ωστόσο, καθώς η Dimstel έχει ως βασική αρχή την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής, λόγους για τους οποίους έχουμε πάψει να μετράμε τα εν λόγω προβατάκια. Ένα ποιοτικό στρώμα προσφέρει τη σωστή υποστήριξη στο σώμα μας, άρα καλύτερη στάση σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το βάρος μας διανέμεται ομοιόμορφα και έτσι απομακρύνεται το στρες από τα σημεία του σώματός μας - με την πάροδο του χρόνου, ένα καλό στρώμα μπορεί να μειώσει σημαντικά και τους σωματικούς πόνους.

Στη Dimstel, τα ελατήρια στρωμάτων κατασκευάζονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της, καθώς διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα τμήματα παραγωγής ελατηρίων. Επιπλέον, έχει λανσάρει τους πιο προηγμένους τύπους ελατηρίων Active Spring και τα διαδεδομένα ελατήρια Bonnell, με διαφορετικές ζώνες σκληρότητας.

Όσο για τα προϊόντα, η εταιρεία έχει παρουσιάσει και την πρωτοποριακή σειρά στρωμάτων Sports. Τα δύο στρώματα της σειράς, το Energy και το Power, είναι κατάλληλα μελετημένα και σχεδιασμένα, ώστε να συμβάλλουν στη γρηγορότερη ανάκαμψη του οργανισμού.

Ένα ποιοτικό στρώμα προσφέρει πολλά παραπάνω από το να βελτιώνει απλά τον ύπνο μας - μπορεί να αλλάξει εντελώς τη ζωή μας. Ένας ποιοτικός βραδινός ύπνος μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη μας, την παραγωγικότητα και την ποιότητα ζωής γενικότερα. Η Dimstel καταφέρνει να προσφέρει αυτήν την ποιότητα ύπνου μέσα από τα εξελιγμένα και στρώματα ύπνου - έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μετράμε πλέον προβατάκια.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ