Δεν χρειάζεται να μετράτε προβατάκια, υπάρχει τρόπος να κοιμάστε εύκολα

Δεν χρειάζεται να μετράτε προβατάκια, υπάρχει τρόπος να κοιμάστε εύκολα Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μία διαφορετική «πορεία» πραγματοποιείται στην Λεωφόρο Κηφισίας και υπαίτιοι είναι αυτοί που απολαμβάνουν κάθε βράδυ τον ύπνο τους.

Σίγουρα θα έχετε απορίες, αλλά αφήστε μας να εξηγήσουμε: Λογικά, θα έχουν υπάρξει φορές που θα έχετε ξαπλώσει το βράδυ στο κρεβάτι σας, αλλά δεν θα καταφέρνετε με τίποτα να κοιμηθείτε. Αφού στριφογυρίσετε μερικές φορές, ίσως βάλετε λίγη χαλαρωτική μουσική, διαβάσετε ένα βιβλίο ή ακολουθήσετε τη γνωστή σε όλους τεχνική του να μετρήσετε προβατάκια. Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως τα εν λόγω προβατάκια βρίσκονται σε ανεργία αυτή την περίοδο και γι' αυτό «διαμαρτύρονται» στη Λεωφόρο Κηφισίας 15, έξω από το κατάστημα της Dimstel στο Μαρούσι.

 

Λόγω των ποιοτικών στρωμάτων της Dimstel, λοιπόν, ο κόσμος πλέον κοιμάται καλά και πολύ άμεσα, αφήνοντας τα προβατάκια εκτός εργασίας. "Γιατί δεν μας μετράτε" "Αυτά τα στρώματα θα μας χωρέσουν όλους" "Έχουν και τα πρόβατα δικαίωμα στο όνειρο!": Αυτά γράφουν τα πλακάτ των άνεργων πλην τίμιων προβάτων που ακολουθούν την πορεία στην Κηφισίας και πάνε κόντρα στο νέο καθεστώς του ποιοτικού και καλού ύπνου.

Δεν χρειάζεται να μετράτε προβατάκια, υπάρχει τρόπος να κοιμάστε εύκολα Facebook Twitter

Δικαίως «διαμαρτύρονται», ωστόσο, καθώς η Dimstel έχει ως βασική αρχή την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής, λόγους για τους οποίους έχουμε πάψει να μετράμε τα εν λόγω προβατάκια. Ένα ποιοτικό στρώμα προσφέρει τη σωστή υποστήριξη στο σώμα μας, άρα καλύτερη στάση σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το βάρος μας διανέμεται ομοιόμορφα και έτσι απομακρύνεται το στρες από τα σημεία του σώματός μας - με την πάροδο του χρόνου, ένα καλό στρώμα μπορεί να μειώσει σημαντικά και τους σωματικούς πόνους.

Στη Dimstel, τα ελατήρια στρωμάτων κατασκευάζονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της, καθώς διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα τμήματα παραγωγής ελατηρίων. Επιπλέον, έχει λανσάρει τους πιο προηγμένους τύπους ελατηρίων Active Spring και τα διαδεδομένα ελατήρια Bonnell, με διαφορετικές ζώνες σκληρότητας.

Όσο για τα προϊόντα, η εταιρεία έχει παρουσιάσει και την πρωτοποριακή σειρά στρωμάτων Sports. Τα δύο στρώματα της σειράς, το Energy και το Power, είναι κατάλληλα μελετημένα και σχεδιασμένα, ώστε να συμβάλλουν στη γρηγορότερη ανάκαμψη του οργανισμού.

Ένα ποιοτικό στρώμα προσφέρει πολλά παραπάνω από το να βελτιώνει απλά τον ύπνο μας - μπορεί να αλλάξει εντελώς τη ζωή μας. Ένας ποιοτικός βραδινός ύπνος μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη μας, την παραγωγικότητα και την ποιότητα ζωής γενικότερα. Η Dimstel καταφέρνει να προσφέρει αυτήν την ποιότητα ύπνου μέσα από τα εξελιγμένα και στρώματα ύπνου - έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μετράμε πλέον προβατάκια.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Living / Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Η τάση του cockfishing, του να στέλνει δηλαδή κανείς «επιμελημένες» ή ψεύτικες εικόνες του πέους του, εξαπλώνεται όλο και περισσότερο σ’ έναν κόσμο όπου η πορνογραφία έχει υποκαταστήσει απολύτως τη σεξουαλική αγωγή.
THE LIFO TEAM
Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Living / Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Οι χορτοφάγοι εξακολουθούν να κάνουν κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα, επειδή επιλέγουν κάτι άλλο από την κουλτούρα της αφθονίας και συνεπώς αντιμετωπίζονται σα να προσβάλλουν το status quo, ή τουλάχιστον μια πολύ βασική ανθρώπινη παρόρμηση: την επιδίωξη της απόλαυσης με οποιοδήποτε κόστος.
THE LIFO TEAM
Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
LIFO NEWSROOM
Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM