Τα ρομπότ του σεξ βρίσκονται σε άνοδο καθώς οι λάτεξ κούκλες αποχαιρετούν σιγά-σιγά τον κόσμο της ηδονής για να δώσουν τη θέση τους στα νέα, εξελιγμένα μοντέλα.

 

Οι καινούργιες κούκλες έχουν αποκτήσει τεχνολογική καινοτομία και μπορούν τώρα να ενσωματώσουν πολύ πιο ρεαλιστικά χαρακτηριστικά όπως ζεστό δέρμα σιλικόνης ή ακόμη και χαρακτηριστικά προσωπικότητας.

 

Η εξέλιξη των ρομπότ σεξ είναι τέτοια που οι άνδρες προσαρμόζουν τις επιλογές τους ώστε να μοιάζουν ακόμη και με τις νεκρές συζύγους τους κάτι που όσο μακάβριο και αν ακούγεται για μερικούς θεωρείται ως μέθοδος αντιμετώπισης της απώλειας.

 

Φυσικά τα αιτήματα δεν σταματούν εκεί καθώς πολλοί θέλουν ένα ρομπότ σεξ που να θυμίζει κάποια διάσημη εκπληρώνοντας έτσι τρόπον τινά την φαντασίωσή τους.

 

Μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο είδος που εδρεύει στις ΗΠΑ είναι η True Companion και μόλις αποκάλυψε ποιο είναι το συχνότερο αίτημα για κούκλα με ομοιότητα σε κάποια διάσημη. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας που μίλησε στην βρετανική Sun oι μισές από τις παραγγελίες που λαμβάνουν ζητούν ένα αντίγραφο της Μέριλιν Μονρόε.

 

Αυτή είναι η διάσημη γυναίκα που οι περισσότεροι άντρες ζητούν να έχουν ως ρομπότ του σεξ

 

Οι τιμές για μια τέτοια κούκλα ξεκινούν από τα 7000 δολάρια και ανεβαίνουν αρκετά ανάλογα με τις απαιτήσεις, αλλά όσα χρήματα και αν προσφέρει κάποιος (μάλλον) Μέριλιν δεν θα αποκτήσει στο κρεβάτι του.

 

Tα αιτήματα αυτά είναι προβληματικά και ανεφάρμοστα και κανείς δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει κάτι τέτοιο καθώς η True Companion δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά κάποιου σταρ χωρίς να υπάρχει επίσημη άδεια από τον ίδιο ή σε περίπτωση που έχει πεθάνει από την οικογένειά του.

 

Μπορούν ωστόσο να παραγάγουν μια κούκλα η οποία ίσως φέρει κάποια ομοιότητα με την διάσημη ηθοποιό, αλλά δεν μπορούν να κάνουν αντίγραφό της.