Pie Shop: Οι φημισμένες πίτες του Γάλλου σεφ Dominique Perrot έφτασαν και στο Χαλάνδρι

Pie Shop: Οι φημισμένες πίτες του Γάλλου σεφ Dominique Perrot έφτασαν και στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
Έχοντας εδραιώσει το πρώτο του κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στη Βουλής, το Pie Shop πλέον απέκτησε το αδερφάκι του στο πολυσύχναστο Χαλάνδρι. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO
0

Μπορεί η πίτα να γίνει ένα υγιεινό, ολόφρεσκο, υψηλής ποιότητας comfort food για όλη την οικογένεια; Μπορεί! Και το Pie Shop το αποδεικνύει εδώ και έναν χρόνο με συνέπεια και αγάπη, έχοντας στο τιμόνι δύο ευγενικές παρουσίες, τη Νάντα και την κόρη της, την Estelle.

Έχοντας εδραιώσει το πρώτο του κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στη Βουλής, το Pie Shop πλέον απέκτησε το αδερφάκι του στο πολυσύχναστο Χαλάνδρι.

Στον πεζόδρομο της Ηρακλείου, παράλληλο της Αν. Παπανδρέου, προσφέρει εδώ και λίγο διάστημα μια μεγάλη γκάμα από χειροποίητες πίτες, φτιαγμένες όλες με επιλεγμένες πρώτες ύλες και φρέσκο γαλλικό βούτυρο, δίχως καθόλου συντηρητικά.

Μοναδικές γλυκές και αλμυρές σπιτικές πίτες, τάρτες και quiches, τις οποίες επιμελείται ο Γάλλος σεφ Dominique Perrot, διάσημος και με μεγάλη καριέρα, καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει και αρχιμάγειρας του τότε Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Μιτεράν.

Μοναδικές γλυκές και αλμυρές σπιτικές πίτες, τάρτες και quiches, τις οποίες επιμελείται ο Γάλλος σεφ Dominique Perrot, διάσημος και με μεγάλη καριέρα, καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει και αρχιμάγειρας του τότε Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Μιτεράν.

Οι πίτες στο Pie Shop είναι βασισμένες σε αυθεντικές συνταγές απ' όλο τον κόσμο και μας ταξιδεύουν γευστικά, αναδεικνύοντας τη γαστρονομική κουλτούρα κάθε τόπου.

Pie Shop: Οι φημισμένες πίτες του Γάλλου σεφ Dominique Perrot έφτασαν και στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO

Ανάμεσα στις αλμυρές, ξεχωρίζουμε τη Hornazo de Salamanca από την Ισπανία με jamón, χοιρινό φιλέτο και λουκάνικο chorizo, την Tomato Τart από την Κορέα με ντοματίνια, μοτσαρέλα, τσένταρ, φρέσκο κρεμμυδάκι και βασιλικό, τα Samoussas από την Αφρική με φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, πατάτα, τζίντζερ, κόλιανδρο, κύμινο και αρακά και τα Tequeños από το Περού με φρέσκο κοτόπουλο, καρότα, τζίντζερ και guacamole sauce.

Ενώ ανάμεσα στις πολλές και πεντανόστιμες γλυκιές τάρτες ξεχωρίζουμε ιδιαίτερα την Blueberry Ρie από την Αμερική, το καταπληκτικό Oronais από την Αλγερία και τη Lemon Tart από τη Γαλλία που πολλοί έχουν ψηφίσει ως την καλύτερη που μπορεί κάποιος να γευτεί στην Αθήνα!

Για το Pie Shop η ποιότητα, η δυνατή πρώτη ύλη και η υγιεινή διάσταση είναι απαραίτητα καθημερινά συστατικά στις φρεσκοψημένες, ολόφρεσκες πίτες του. Και όλα αυτά μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και πάντα με τη συνοδεία ενός καφέ, μιας ζεστής σοκολάτας ή ενός καλού κρασιού.

Pie Shop: Οι φημισμένες πίτες του Γάλλου σεφ Dominique Perrot έφτασαν και στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO
Pie Shop: Οι φημισμένες πίτες του Γάλλου σεφ Dominique Perrot έφτασαν και στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO

Info

Pie Shop

Ηρακλείου 3-5, Χαλάνδρι (Τρ., Τετ., Πέμ. & Κυρ. 9:00-20:00 / Παρ.-Σάβ. 9:00-23:00)

Bουλής 16, κέντρο (Δευτ.-Σάβ. 9:00-18:00)

FΒ: The Pie Shop Athens

Instagram: @thepieshopathens

Tripadvisor: The Pie Shop

 

Γεύση
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

Γεύση / Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

«Όπου υπάρχουν συκιές, λίγο πιο πέρα αρχίζουν τα βότσαλα και μετά η Μεσόγειος και μετά το χταπόδι. Και κάπου, σ’ ένα πανηγυρικό τραπέζι, συναντώνται το χταπόδι και τα σύκα. Μαγειρεμένο το χταπόδι, μαγειρεμένα και τα λιόκαφτα, ξερά σύκα».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Η ιεροτελεστία του πανηγυρικού πιλαφιού του Δεκαπενταύγουστου στο Καρπάθιο

Γεύση / Tα πιλάφια του Δεκαπενταύγουστου: Έτσι τιμούν τη μεγάλη γιορτή σε Κάσο και Κάρπαθο

Ακολουθώντας τελετουργικό χρόνων, στήνουν καζάνια πάνω σε φωτιές και φτιάχνουν πιλάφι, κρέας κοκκινιστό και τηγανητές πατάτες για να τιμήσουν τη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Agora symi

Γεύση / Agora: Η πιο γραφική ανηφόρα της Σύμης οδηγεί σε μια κουζίνα με χαρακτήρα

Σε ένα μικρό μπαλκόνι με θέα τα παστέλ αρχοντικά της Σύμης, ο Χρήστος Σιδηρόπουλος σερβίρει μια ελληνική κουζίνα που συνομιλεί με το παρελθόν χωρίς να το αντιγράφει – μιλάει χαμηλόφωνα, αλλά ακούγεται καθαρά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Οι ανθοί της cucina povera

Γεύση / Κολοκυθανθοί: Τα λουλούδια της φτωχής αλλά σοφής κουζίνας

Τα άνθη που είτε βουτιούνται στο κουρκούτι είτε γίνονται τροφαντός ντολμάς κρύβουν φθαρτή ομορφιά και μεγάλη γευστική παράδοση — πολύ πριν ο οδηγός Michelin αναδείξει τάσεις σαν το zero waste και το «από το χωράφι στο τραπέζι».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Το κρασί με απλά λόγια / Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Πώς επηρεάζει η αστρονομία τις καλλιεργητικές πρακτικές στο αμπέλι; Η Υρώ Κολιακουδάκη και ο Παναγιώτης Ορφανίδης σε μια συζήτηση με τον Θοδωρή Κοντογιάννη για τη σχέση του ανθρώπου με τη γη, την τεχνολογία και το κρασί, έξω από τα συνηθισμένα.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ