Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ

Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο έχουμε επενδύσει τους τελευταίους μήνες, αυτό είναι το delivery. Σίγουρα, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας burger μαζί με φίλους, γνωστούς, μουσική και μπίρα - αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το Burger Fest: Home Edition κατάφερε να φέρει μερικά από τα παραπάνω στο σπίτι μας.

Τον τελευταίο μήνα, μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης ήρθαν μέσα στη χαρακτηριστική σακούλα του efood, μαζί με διάφορες εκπλήξεις και δώρα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε - έστω και διαφορετικά - την εμπειρία του φεστιβάλ ακόμα και στο σαλόνι μας. Μέσα στον μήνα που πέρασε με το Burger Fest: Home Edition, δοκιμάσαμε από το επετειακό μενού της Γωγώς Δελογιάννη και της ΣΤΟΑΣ ΦΙΞ, μέχρι τις μοναδικές συνταγές του ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, αλλά και τα ξεχωριστά 65 Napkins burgers του Στέφανου Στεφανίδη, δημιουργού του Kahuna Burgers.

Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ Facebook Twitter

Πολλά διαφορετικά burgers, ιδιαίτεροι συνδυασμοί γεύσεων, μερικά δώρα-εκπλήξεις και δροσιστική μπίρα μετά, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον δεύτερο μήνα του Burger Fest: Home Edition, που έρχεται με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και μ μοναδικά μενού που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ Facebook Twitter

Για την 6η εβδομάδα του Burger Fest: Home Edition, το Old School – The Food Project συναντά τον punk rock σεφ Παύλο Σάφτη, aka Mr. Gold Pig και δημιουργούν ένα true survivor menu για δυνατούς μπέργκερ players. Για 6 μέρες, στο κέντρο της Αθήνας θα μπορούμε να γευτούμε από ζουμερά black angus και Pulled pork burgers, μέχρι buttermilk fried chicken και jackfruit burgers.

Για την 7η, και πιο «ερωτική» εβδομάδα του Burger Fest Home Edition, ο εμπνευστής πίσω από την επιτυχία του ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, ο chef Μιχάλης Μαντζουράνης, δημιουργεί στη κουζίνα του Burger Fest Home Edition με το project του Jackaroo και ένα μοναδικό street food μενού. Για άλλες 6 μέρες, θα βρει κανείς στο κέντρο της Αθήνας burgers και sandwiches με ζουμερά φρέσκα κρέατα, συνταγές όπως το Buffalaki και το Ultimate Warrior, αλλά και μία συνταγή έκπληξη για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπως της αρμόζει.

Για την 8η εβδομάδα, ο νικητής του Master Chef, Μανώλης Σαρρής, γιορτάζει τα 5 χρόνια του Burger Fest με ένα φεστιβαλικό μενού από κλασικές συνταγές με smashed burgers και buttermilk chicken, αλλά και comfort γεύσεις με χοιρινή παναρισμένη κοτολέτα και το πιο τυρένιο mac'n'cheese. Βurgers με χορτοκεφτέδες και φέτα θα έχουν την τιμητική τους. Για 6 μέρες, θα μπορούμε να απολαύσουμε το αποκλειστικό και ιδιαίτερα γευστικό μενού Comfortia, στο κέντρο της Αθήνας.

Για την 9η εβδομάδα, η Αθήνα και το ο Burger Fest: Home Edition καλωσορίζουν για πρώτη φορά στην πόλη, ένα burger house από την Κρήτη. Μόνο για 6 μέρες θα μπορούμε να δοκιμάσουμε το μενού του RND Burgers: από το κρητικό μπεργκε-ΡΑΚΙ με καπνιστό πανσετάκι, γραβιέρα Κρήτης και μαρμελάδα ελιάς, αλλά και το Στακα-Μan burger με απάκι, τηγανητό αυγό και σάλτσα στάκας και γραβιέρα, κατευθείαν από τα Χανιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο @burgerfest_gr ή στο https://www.facebook.com/burgerfestgr για το πλήρες πρόγραμμα.

Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ Facebook Twitter

Πώς «δουλεύει» το Burger Fest: Home Edition;

Για το Burger Fest Home Edition έχει κατασκευαστεί ένα pop up εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, έτσι ώστε τα καλύτερα burgers να έρχονται κατευθείαν στο σπίτι μας, μέσω του efood ή με take away από το κατάστημα. Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό burger house ή ένας/μία σεφ παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να απολαύσουμε αγαπημένα παραδοσιακά burgers, να πειραματιστούμε δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς, να απολαύσουμε την μπύρα μας και φυσικά να το ζήσουμε με απόλυτη ασφάλεια, σαν στο σπίτι μας.

Μαζί με τα λαχταριστά burgers και μενού, τα delivery boxes του Burger Fest έρχονται στο σπίτι μας παρέα με εκπλήξεις, giveaways, προσφορές και υπέροχα δώρα, έτσι ώστε να ζήσουμε σωστά την εμπειρία του σπιτικού φεστιβάλ, από τις 28/12/2020 μέχρι και τις 21/3/2021.

Πώς παραγγέλνει κανείς από το Burger Fest: Home Edition;

Μέσω του efood.gr, πατώντας εδώ, το οποίο θα σας τα φέρει στην πόρτα σας (εφόσον διαμένετε στις παρακάτω περιοχές). Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση ή λόγω μη διαμονής στην εμβέλεια του Burger Fest kitchen, μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία στο 210 6436027 και να τα παραλάβετε από το κατάστημα, στην Βαλτινών 51, Γκύζη.

Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

-Γκύζη
-Αθήνα, Κέντρο
-Εξάρχεια, Λυκαβηττός ,Κολωνάκι
-Πλ. Βάθη
-Κυψέλη
-Κεραμεικός
-Αττική
-Ζάππειο

-Αγ. Νικόλαος, Κάτω Παγκράτι, Χίλτον
-Πλ. Μαβίλη, Αμπελόκηποι
-Νέα Φιλοθέη

Κάθε πότε αλλάζει το μενού του Burger Fest: Home Edition;

Κάθε εβδομάδα, ένα νέο Burger House ή σεφ καταλαμβάνει την κουζίνα του Burger Fest και δημιουργεί ένα μοναδικό μενού για το Burger Fest: Home Edition.

Ποιο είναι το πρόγραμμα;

6η Εβδομάδα 2-7/2 = Old School / by Gold Pig

7η Εβδομάδα 9-14/2 = Jackaroo / by Μιχάλης Μαντζουράνης

8η Εβδομάδα 16-21/2= Comfortia / by Μανώλης Σαρρής

9η Εβδομάδα 23-28/2= RND Burgers

Ποιες ώρες/μέρες είναι ανοιχτή η κουζίνα του Burger Fest;
Το κατάστημα λειτουργεί κάθε Τρίτη μέχρι και Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 00:00.

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα του Burger Fest Home Edition ακολουθήστε τον λογαριασμό του Burger Fest σε Instagram και Facebook.

#sanstospitisas

#burgerfest

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini «στου Ηλία» Μαρινάκη 

Γεύση / Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini στου Ηλία Μαρινάκη 

Στην πιάτσα των Ιλισίων, σε ένα μέρος όπου όλα είναι μελετημένα, ένας πολύπειρος και προσγειωμένος μπάρμαν μας καλεί να χαθούμε στον «Κήπο των επίγειων απολαύσεων», συζητώντας και πίνοντας κλασικά αλλά αναβαθμισμένα κοκτέιλ.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ, DELI

Γεύση / Ο μεγάλος οδηγός του Αθηναίου καλοφαγά: Τα 51 πιο νόστιμα σημεία της πόλης

Εξειδικευμένα παντοπωλεία, deli με αλλαντικά και τυριά από την Ελλάδα και τον κόσμο, χασάπικα για κρέατα άριστης ποιότητας, κάβες και φούρνοι με ψωμιά παραδοσιακά αλλά και νέας εποχής, σε μια λίστα που μπορεί να είναι ο παράδεισος του foodie.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Είναι η τούρτα αμυγδάλου του Μπόζα η πιο ωραία στην Αθήνα;

Γεύση / Είναι η τούρτα αμυγδάλου του Μπόζα η πιο ωραία τούρτα της Αθήνας;

Όσο και αν η τέχνη της ζαχαροπλαστικής έχει κάνει άλματα στη χώρα μας, δεν έχουμε πάψει ποτέ να αγαπάμε τα «παλιά γλυκά» που μας θυμίζουν παιδικά χρόνια, οικογενειακές συγκεντρώσεις, γενέθλια και γιορτές.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ωδή στην pure σεβεντίλα: Ένα σπίτι που μοιάζει με μικροοργανισμό.

Γεύση / Ένα σπίτι στο Παλαιό Φάληρο που αποθεώνει τα απίθανα '70s

Το σπίτι του Γιώργου Κελέφη, εκδότη του περιοδικού ΟΖΟΝ, στο Παλαιό Φάληρο ‒σχεδιασμένο από τους σπουδαίους αρχιτέκτονες Δημήτρη και Σουζάνα Αντωνακάκη‒ μοιάζει με χρονοκάψουλα που σε μεταφέρει στη δεκαετία του ’70.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Τα κρασιά της Κεφαλονιάς: Ρομπόλα, Μαυροδάφνη και άλλες εξαιρετικές ποικιλίες

Το κρασί με απλά λόγια / Τα κρασιά της Κεφαλονιάς: Ρομπόλα, Μαυροδάφνη και άλλες εξαιρετικές ποικιλίες

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης ταξιδεύουν στους αμπελώνες της Κεφαλονιάς, με οδηγό τον οινοποιό Ευρυβιάδη Σκλάβο. Μαθαίνουμε για τις γνωστές, αλλά και τις πιο σπάνιες ποικιλίες του νησιού, καθώς και για τον ρόλο που παίζει το βουνό Αίνος στην αμπελουργία του.
THE LIFO TEAM
Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Γεύση / Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Ο Βαγγέλης από το «Σπιρτόκουτο» –δηλαδή ο Γιάννης Βουλγαράκης– άφησε τα Κύθηρα για την Αθήνα και ανανέωσε, με τις λιτές του γεύσεις, έναν χώρο όπου κάποτε αράζαμε για ποτά και τώρα πηγαίνουμε για φρέσκες παπαρδέλες και σφακιανόπιτα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ