Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ

Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο έχουμε επενδύσει τους τελευταίους μήνες, αυτό είναι το delivery. Σίγουρα, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας burger μαζί με φίλους, γνωστούς, μουσική και μπίρα - αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το Burger Fest: Home Edition κατάφερε να φέρει μερικά από τα παραπάνω στο σπίτι μας.

Τον τελευταίο μήνα, μερικά από τα καλύτερα burgers της πόλης ήρθαν μέσα στη χαρακτηριστική σακούλα του efood, μαζί με διάφορες εκπλήξεις και δώρα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε - έστω και διαφορετικά - την εμπειρία του φεστιβάλ ακόμα και στο σαλόνι μας. Μέσα στον μήνα που πέρασε με το Burger Fest: Home Edition, δοκιμάσαμε από το επετειακό μενού της Γωγώς Δελογιάννη και της ΣΤΟΑΣ ΦΙΞ, μέχρι τις μοναδικές συνταγές του ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, αλλά και τα ξεχωριστά 65 Napkins burgers του Στέφανου Στεφανίδη, δημιουργού του Kahuna Burgers.

Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ Facebook Twitter

Πολλά διαφορετικά burgers, ιδιαίτεροι συνδυασμοί γεύσεων, μερικά δώρα-εκπλήξεις και δροσιστική μπίρα μετά, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον δεύτερο μήνα του Burger Fest: Home Edition, που έρχεται με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και μ μοναδικά μενού που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ Facebook Twitter

Για την 6η εβδομάδα του Burger Fest: Home Edition, το Old School – The Food Project συναντά τον punk rock σεφ Παύλο Σάφτη, aka Mr. Gold Pig και δημιουργούν ένα true survivor menu για δυνατούς μπέργκερ players. Για 6 μέρες, στο κέντρο της Αθήνας θα μπορούμε να γευτούμε από ζουμερά black angus και Pulled pork burgers, μέχρι buttermilk fried chicken και jackfruit burgers.

Για την 7η, και πιο «ερωτική» εβδομάδα του Burger Fest Home Edition, ο εμπνευστής πίσω από την επιτυχία του ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, ο chef Μιχάλης Μαντζουράνης, δημιουργεί στη κουζίνα του Burger Fest Home Edition με το project του Jackaroo και ένα μοναδικό street food μενού. Για άλλες 6 μέρες, θα βρει κανείς στο κέντρο της Αθήνας burgers και sandwiches με ζουμερά φρέσκα κρέατα, συνταγές όπως το Buffalaki και το Ultimate Warrior, αλλά και μία συνταγή έκπληξη για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπως της αρμόζει.

Για την 8η εβδομάδα, ο νικητής του Master Chef, Μανώλης Σαρρής, γιορτάζει τα 5 χρόνια του Burger Fest με ένα φεστιβαλικό μενού από κλασικές συνταγές με smashed burgers και buttermilk chicken, αλλά και comfort γεύσεις με χοιρινή παναρισμένη κοτολέτα και το πιο τυρένιο mac'n'cheese. Βurgers με χορτοκεφτέδες και φέτα θα έχουν την τιμητική τους. Για 6 μέρες, θα μπορούμε να απολαύσουμε το αποκλειστικό και ιδιαίτερα γευστικό μενού Comfortia, στο κέντρο της Αθήνας.

Για την 9η εβδομάδα, η Αθήνα και το ο Burger Fest: Home Edition καλωσορίζουν για πρώτη φορά στην πόλη, ένα burger house από την Κρήτη. Μόνο για 6 μέρες θα μπορούμε να δοκιμάσουμε το μενού του RND Burgers: από το κρητικό μπεργκε-ΡΑΚΙ με καπνιστό πανσετάκι, γραβιέρα Κρήτης και μαρμελάδα ελιάς, αλλά και το Στακα-Μan burger με απάκι, τηγανητό αυγό και σάλτσα στάκας και γραβιέρα, κατευθείαν από τα Χανιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο @burgerfest_gr ή στο https://www.facebook.com/burgerfestgr για το πλήρες πρόγραμμα.

Burger Fest Home Edition: Όλα τα ξεχωριστά burgers που θα δοκιμάσετε τον δεύτερο μήνα του φεστιβάλ Facebook Twitter

Πώς «δουλεύει» το Burger Fest: Home Edition;

Για το Burger Fest Home Edition έχει κατασκευαστεί ένα pop up εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, έτσι ώστε τα καλύτερα burgers να έρχονται κατευθείαν στο σπίτι μας, μέσω του efood ή με take away από το κατάστημα. Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό burger house ή ένας/μία σεφ παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να απολαύσουμε αγαπημένα παραδοσιακά burgers, να πειραματιστούμε δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς, να απολαύσουμε την μπύρα μας και φυσικά να το ζήσουμε με απόλυτη ασφάλεια, σαν στο σπίτι μας.

Μαζί με τα λαχταριστά burgers και μενού, τα delivery boxes του Burger Fest έρχονται στο σπίτι μας παρέα με εκπλήξεις, giveaways, προσφορές και υπέροχα δώρα, έτσι ώστε να ζήσουμε σωστά την εμπειρία του σπιτικού φεστιβάλ, από τις 28/12/2020 μέχρι και τις 21/3/2021.

Πώς παραγγέλνει κανείς από το Burger Fest: Home Edition;

Μέσω του efood.gr, πατώντας εδώ, το οποίο θα σας τα φέρει στην πόρτα σας (εφόσον διαμένετε στις παρακάτω περιοχές). Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση ή λόγω μη διαμονής στην εμβέλεια του Burger Fest kitchen, μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία στο 210 6436027 και να τα παραλάβετε από το κατάστημα, στην Βαλτινών 51, Γκύζη.

Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

-Γκύζη
-Αθήνα, Κέντρο
-Εξάρχεια, Λυκαβηττός ,Κολωνάκι
-Πλ. Βάθη
-Κυψέλη
-Κεραμεικός
-Αττική
-Ζάππειο

-Αγ. Νικόλαος, Κάτω Παγκράτι, Χίλτον
-Πλ. Μαβίλη, Αμπελόκηποι
-Νέα Φιλοθέη

Κάθε πότε αλλάζει το μενού του Burger Fest: Home Edition;

Κάθε εβδομάδα, ένα νέο Burger House ή σεφ καταλαμβάνει την κουζίνα του Burger Fest και δημιουργεί ένα μοναδικό μενού για το Burger Fest: Home Edition.

Ποιο είναι το πρόγραμμα;

6η Εβδομάδα 2-7/2 = Old School / by Gold Pig

7η Εβδομάδα 9-14/2 = Jackaroo / by Μιχάλης Μαντζουράνης

8η Εβδομάδα 16-21/2= Comfortia / by Μανώλης Σαρρής

9η Εβδομάδα 23-28/2= RND Burgers

Ποιες ώρες/μέρες είναι ανοιχτή η κουζίνα του Burger Fest;
Το κατάστημα λειτουργεί κάθε Τρίτη μέχρι και Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 00:00.

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα του Burger Fest Home Edition ακολουθήστε τον λογαριασμό του Burger Fest σε Instagram και Facebook.

#sanstospitisas

#burgerfest

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από πότε τρεντάρει το ελληνικό κρασί στο Λονδίνο;

Γεύση / Από πότε τρεντάρει το ελληνικό κρασί στο Λονδίνο;

Εστιατόρια στη Βρετανία εμπλουτίζουν τις λίστες τους με ελληνικές ποικιλίες, κάβες και σούπερ μάρκετ τα βάζουν στα ράφια τους. Γι’ αυτό πριν από μερικές μέρες 44 οινοποιεία που έπιασαν αυτή την τάση άνοιξαν και παρουσίασαν τα κρασιά τους στο Λονδίνο - και όλο αυτό είχε επιτυχία.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»

Γεύση / «Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»

Η Κατερίνα Μόσχου αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να μετακομίσει από την Αθήνα στην Πάρο για να φτιάξει ένα τυροκομείο και μια φάρμα, και αυτήν τη στιγμή βλέπει τις Κυκλάδες να χτίζονται με ρυθμό που απειλεί τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
M. HULOT
Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Γεύση / Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Σε ανοιχτές φωτιές και σε υπαίθριες κουζίνες στην παραλία του W Costa Navarino ο σεφ θα ετοιμάσει ένα εναλλακτικό και fusion πασχαλινό τραπέζι, σερβίροντας ένα μενού μοναδικό, του στυλ του, πέρα από τα συνηθισμένα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η Madame Ginger προτείνει Πασχαλινό μενού χωρίς κρέας – Και με ποια κρασιά θα το συνοδεύσετε

Το κρασί με απλά λόγια / Η Madame Ginger προτείνει ένα πασχαλινό μενού χωρίς κρέας και μερικά ταιριαστά κρασιά

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συζητούν με την food blogger Μαριλού Παντάκη για τη σχέση της με το κρασί και για όλες εκείνες τις συνταγές της που προτείνει για ένα πεντανόστιμο πασχαλινό τραπέζι δίχως κρέας – εννοείται ότι υπάρχουν προτάσεις σε κρασιά προκειμένου να τις συνοδεύσετε.
THE LIFO TEAM
Με τα δάχτυλα και στη μέση

Γεύση / Πιάτα που μπαίνουν στη μέση και τρώγονται με τα χέρια

Ο σεφ Κώστας Παλυβός μοιράζεται τις συνταγές του για τις κροκέτες μουσακά, το πιτόγυρο παστιτσάδα και άλλα πιάτα του που είναι για να μοιράζονται, που μας δίνουν τη χαρά του να τσιμπολογάμε με τα χέρια μέσα από το πιάτο, και ας λαδωθούμε λίγο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Στο Αφαία στο Θησείο

Γεύση / Για μπίρα, κρασί χύμα και μακαρόνια με κιμά στο Αφαία στο Θησείο

Αν αναρωτιέστε «πού βγαίνει η μισή Αθήνα τώρα;», αυτοί που ψάχνουν ό,τι νέο ανοίγει και το επισκέπτονται πρώτοι, τότε να ξέρετε πως πάνε σε ένα μοντέρνο καφενείο, σε ένα χαλαρό μαγαζί που τα κάνει όλα προσεγμένα και από τα τραπέζια του βλέπουμε τα τρένα να περνούν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Τα αντισυμβατικά μαθήματα μαγειρικής που παραδίδονται τώρα στην Αθήνα

Γεύση / Μαθήματα «αυθόρμητης μαγειρικής» στην Αθήνα

Κάποιοι πάνε στο μάθημα με ένα υλικό που έχουν σπίτι τους και δεν ξέρουν πώς να το αξιοποιήσουν, άλλοι γεμίζουν με γυάλινα βαζάκια τους πάγκους της κουζίνας τους ενώ μαθαίνουν πώς να βάλουν τις ζυμωμένες τροφές στην καθημερινή τους διατροφή. Αυτήν τη στιγμή στην πόλη παραδίδονται αυθόρμητα μαθήματα μαγειρικής, που ενισχύουν τη φαντασία και δεν υπακούν σε συνταγές και γραμμάρια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Nothing Days / «Σε όλα τα σπίτια μού ζητούσαν να φτιάχνω μόνο τα φαγητά που ήξερα»: Μια Ανδριώτισσα μαγείρισσα αφηγείται

Η Χαρίκλεια Δανιόλου μαγειρεύει από μικρό παιδί. Μαγείρεψε στη θρυλική ταβέρνα του Περτέση στις Στραπουριές και σε σπίτια πλουσίων, ενώ σήμερα μαγειρεύει στην ταβέρνα της, τα Σκαλάκια, στη Χώρα της Άνδρου. Το ανδριώτικο φαγητό ήταν η αφορμή για να μας αφηγηθεί όλη της τη ζωή.
M. HULOT
Koutsou & Co: Ένα μαγειρείο όπου θα τρώμε τα «κλεμμένα» και τα «βρώμικα»

Γεύση / Ένα νέο μαγειρείο σε μια στοά στο Σύνταγμα θα σερβίρει τα «κλεμμένα» και τα «βρόμικα»

Η Αργυρώ Κουτσού το έχει βάλει σκοπό να μας σερβίρει κομμάτια από τα ψάρια και τα κρέατα που δεν φτιάχνονται συνήθως στα μαγειρεία, συνταγές του Ιονίου και πολίτικα φαγητά, ενώ θα τηγανίζει και τέλεια κεφτεδάκια με πατάτες στο Koutsou & Co.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Πεθαίνετε για κρητική στάκα; Μπορείτε να τη φτιάξετε σπίτι σας

Γεύση / Πεθαίνετε για κρητική στάκα; Μπορείτε να τη φτιάξετε σπίτι σας

Λένε ότι η υπομονή είναι αρετή και η αλήθεια είναι πως η στάκα τη χρειάζεται. Ο Κρητικός σεφ Μιχάλης Χάσικος αποκαλύπτει τα μυστικά για να πετύχουμε τη δυναμωτική τροφή των βοσκών και να την απολαύσουμε πάνω σε ζυμωτό ψωμί, με αυγά μάτια και τηγανητές πατάτες, για να απογειώσουμε με αυτή ψητά λαχανικά, χόρτα και ζυμαρικά.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ