Η πολυσυζητημένη εμφάνιση της Μπέλα Χαντίντ στις Κάννες

bella hadid cannes Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ φεστιβάλ κινηματογράφου που έλαβε χώρα φέτος με παρουσία κοινού, μετά το περσινό φεστιβάλ της Βενετίας, το κόκκινο χαλί των Καννών γέμισε με εντυπωσιακές παρουσίες. 

Ωστόσο, για πολλούς, η πραγματική έναρξη του φεστιβάλ είναι η στιγμή που αρχίζουν να καταφτάνουν τα supermodels – όπως συνέβη με την Μπέλα Χαντίντ η οποία έφερε στη γαλλική Croisette έναν αέρα υψηλής ραπτικής.

Δεν εμφανίστηκε με ένα οποιοδήποτε φόρεμα στο κόκκινο χαλί, αλλά με ένα τολμηρό κομμάτι από τη συλλογή του Daniel Roseberry για τη Schiaparelli για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2021, η οποία παρουσιάστηκε πριν από έξι ημέρες στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Ενώ η Hadid βρέθηκε στις Κάννες την πρώτη νύχτα του φεστιβάλ, έκανε μια σύντομη επίσκεψη στα μέσα της εβδομάδας στη γαλλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει την επίδειξη του οίκου Balenciaga, και πιθανώς να ετοιμαστεί για τη μεγάλη της στιγμή στο κόκκινο χαλί των Καννών.

μπελα χαντίντ Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ

Ενώ το βασικό κομμάτι της εμφάνισής ήταν μια μαύρη τουαλέτα με βάτες στους ώμους, την παράσταση έκλεψε το γλυπτό κόσμημα του Roseberry. Τα κοσμήματά του έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του από τη μέρα που ανέλαβε τον θρυλικό γαλλικό οίκο το 2019. 

Σχεδιασμένο για να μοιάζει με ένα ανατομικό καλούπι βρόγχων και κατασκευασμένο από επιχρυσωμένο ορείχαλκο, το κολιέ τοποθετήθηκε πάνω από το ανοιχτό ντεκολτέ του φορέματος, ώστε να έχει έναν λίγο πιο προκλητικό τόνο.

Το γεγονός πως η Χαντίντ επέλεξε ένα από τα πιο πρωτοποριακά σχέδια της συλλογής δεν αποτελεί έκπληξη. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του κόσμου της μόδας, το διάσημο μοντέλο δεν έχει αποφύγει ποτέ να αγκαλιάσει και να υποστηρίξει τους σχεδιαστές που θεωρεί η ίδια πιο συναρπαστικούς. — Ν. Γ.

Μόδα & Στυλ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

42' με τη Lito

Μόδα & Στυλ / Lito: «Το κόσμημά μου απευθύνεται σε γυναίκες που δεν τις αφορά η μόδα»

Η σχεδιάστρια της οποίας το όνομα στο εξωτερικό σημαίνει «σύγχρονο ελληνικό κόσμημα» δεν είχε φανταστεί πως τα μάτια θα γίνουν η υπογραφή της, ώσπου τη γοήτευσαν αυτά που ζωγραφίζει στο χέρι ένας Ρώσος αγιογράφος. Μέχρι τώρα τα έχει δουλέψει με περίπου εβδομήντα διαφορετικούς τρόπους σε κοσμήματα-πολύτιμα φυλαχτά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ