H Cara Delevingne τραγουδά με τον Pharrell Williams για την Chanel

 H Cara Delevingne τραγουδά με τον Pharrell Williams για την Chanel Facebook Twitter
0
 H Cara Delevingne τραγουδά με τον Pharrell Williams για την Chanel Facebook Twitter

Συζητήθηκε πολύ στον χώρο της μόδας, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει αν άξιζε το όλο buzz.


Ο λόγος για το τελευταίο short film του Karl Lagerfeld, "Reincarnation" που στην ουσία λειτουργεί (και) σαν βίντεο κλιπ του "CC The World", τραγούδι το οποίο ο Pharrell Williams έγραψε ειδικά για την περίσταση.


Στο Reincarnation ο Pharrell και η Cara ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο ενσαρκώνοντας έναν Αυστριακό αυτοκράτορα και τη βασίλισσά του και επιδιδόμενοι σε ένα ατμοσφαιρικό βαλς (που προς το τέλος μετατρέπεται σε κάτι σαν swag).


To σύντομο φιλμ ξεκινάει ακολουθώντας την Geraldine Chaplin να επιστρέφει στον ρόλο της ως Coco Chanel. Ο τόπος είναι ένα αυστριακό θέρετρο όπου η Chanel κάνει τις διακοπές της, όταν η στολή του elevator boy (Pharrell) της δίνει την έμπνευση για τη δημιουργία του περιβόητου τουΐντ σακακιού.

Στο μεταξύ η Delevingne παίζει μία σερβιτόρα – πειραχτήρι, ώσπου έρχεται η ώρα του ονείρου και οι πρωταγωνιστές ξαναγεννιούνται ως το αυτοκρατορικό ζευγάρι Franz Joseph ο Ά και Εlisabeth "Sisi".


Για να δούμε...


Το φιλμ προβλήθηκε χθες στο Metiers d'Art show στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, σε ένα παλάτι του 18ου αιώνα που στεγάζει το ξενοδοχείο Schloss Leopoldskron.

-Α.Γ

 H Cara Delevingne τραγουδά με τον Pharrell Williams για την Chanel Facebook Twitter
 H Cara Delevingne τραγουδά με τον Pharrell Williams για την Chanel Facebook Twitter
Μόδα & Στυλ
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το απρόσμενο restart του Tζον Γκαλιάνο στη Zara

Μόδα & Στυλ / Το απρόσμενο restart του Tζον Γκαλιάνο στη Zara

Ο Βρετανός σχεδιαστής συμφώνησε να δουλέψει τα επόμενα δύο χρόνια πάνω σε κομμάτια αρχείου του ισπανικού ομίλου και η πρώτη συλλογή με την ενέργεια και την καλλιτεχνική του υπογραφή αναμένεται τον Σεπτέμβριο.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
«Είσαι ό,τι φοράς», μια έκθεση για την τέχνη και το ρούχο στον 21ο αιώνα

Εικαστικά / «Είσαι ό,τι φοράς» και ό,τι φοράς ίσως είναι τέχνη

Με επίκεντρο το έργο της Σοφίας Κοκοσαλάκη, η έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη φέρνει σε δημιουργικό διάλογο 32 Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες και σχεδιαστές, προτείνοντας τη μόδα ως μορφή τέχνης, στάση ζωής και πολιτισμική δήλωση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι σχεδιαστές της Loewe το διασκεδάζουν και αυτο είναι καλό

Μόδα & Στυλ / Οι σχεδιαστές της Loewe το διασκεδάζουν και αυτό είναι καλό

Στη δεύτερη συλλογή τους για τον ισπανικό οίκο, οι Αμερικανοί σχεδιαστές Τζακ ΜακΚάλοου και Λάζαρο Χερνάντες πειραματίζονται με έντονες αντιθέσεις και παίζουν με υλικά και ρομποτικά crafts.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Οι πιο ονειρικές μπαλαρίνες είναι Ελληνικές

Μόδα & Στυλ / Οι πιο ονειρικές μπαλαρίνες είναι Ελληνικές

Στο brand Elina Linardaki σχεδιάζουν τα ωραιότερα παπούτσια που είδαμε τελευταία. Η Ελίνα και η Βεατρίκη, μαμά και κόρη, σχεδιάζουν μπαλαρίνες, loafers, mules και σανδάλια με ένστικτο, τόλμη και παιχνιδιάρικη διάθεση, αντλώντας έμπνευση από παντού.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Αποθέωση του Άντερσον στον Dior, στάσιμος ο Βακαρέλο στον Saint Laurent

Μόδα & Στυλ / Αποθέωση του Άντερσον στον Dior, στάσιμος ο Βακαρέλο στον Saint Laurent

Ο Τζόναθαν Άντερσον γκρέμισε τον οίκο του Dior, κρατώντας μόνο την ουσία ενός New Look, ενώ ο Άντονι Βακαρέλο φαίνεται εγκλωβισμένος στους αισθητικούς κανόνες που έθεσε ο ίδιος στον Saint Laurent.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ