«Δώρο Αγάπης» από την AB Βασιλόπουλος

«Δώρο Αγάπης» από την AB Βασιλόπουλος Facebook Twitter
Για έβδομη συνεχή χρονιά, αν κάποιος επισκεφτεί ένα από τα 185 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ καθώς και το AB Eshop, το βλέμμα του θα μαγνητίσει ένα γνώριμο μπλε κουτί με έναν λευκό τίτλο στην καρδιά του: «Δώρο Αγάπης».
0

Κάθε χρόνο, όταν πλησιάζουν οι γιορτές, ο αλτρουισμός και η συλλογικότητα βρίσκουν, ευτυχώς, τη θέση τους στην καθημερινότητά μας. Μαζί με τους στολισμούς και τα εορταστικά τραπέζια, το αίσθημα της προφοράς και οι έμπρακτες χειρονομίες αγάπης συμπληρώνουν την εικόνα της χαράς και της ζεστασιάς των Χριστουγέννων.

Για έβδομη συνεχή χρονιά, αν κάποιος επισκεφτεί ένα από τα 185 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ καθώς και το AB Eshop, το βλέμμα του θα μαγνητίσει ένα γνώριμο μπλε κουτί με έναν λευκό τίτλο στην καρδιά του: «Δώρο Αγάπης». Πρόκειται για την ομώνυμη πρωτοβουλία της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος η οποία μας καλεί όλους, μαζί με τα ψώνια των εορτών, να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης, προσφέροντας σε όσους το έχουν ανάγκη.

Κάθε «Δώρο Αγάπης» περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής, όπως πένες και τριμμένες τομάτες, μαρμελάδα φράουλα και μπισκότα πτι-μπερ, φαρίνα και σοκολάτα γάλακτος. Έτσι, μόνο με 3,55 ευρώ, μπορούμε όλοι να συμμετάσχουμε σε μια κίνηση αγάπης και συλλογικότητας και να προσφέρουμε οι ίδιοι το Δώρο Αγάπης σε κάποιον που το έχει ανάγκη, ή να το τοποθετήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος ΑΒ, ώστε η ίδια η ΑΒ Βασιλόπουλος να φροντίσει να μεταφερθεί στο τραπέζι και τα χέρια εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

«Δώρο Αγάπης» από την AB Βασιλόπουλος Facebook Twitter
Μόνο με 3,55 ευρώ, μπορούμε όλοι να συμμετάσχουμε σε μια κίνηση αγάπης και συλλογικότητας και να προσφέρουμε οι ίδιοι το Δώρο Αγάπης σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Ο αντίκτυπος και η προσφορά της πρωτοβουλίας, ωστόσο, δεν σταματούν εκεί. Για κάθε Δώρο Αγάπης που αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η Ένωση ξεκίνησε την ακούραστη λειτουργία της το 1996 και από τότε εργάζεται ασταμάτητα για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Υπολογίζεται πως σήμερα η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά στην Ελλάδα ετησίως.

Έτσι, λοιπόν, χάρη στα Δώρα Αγάπης οι γιορτινές πράξεις αγάπης και φροντίδας συνδυάζονται και μεγεθύνονται. Και είναι βέβαιο πως για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η πρόσκληση της ΑΒ Βασιλόπουλος να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης θα οδηγήσει σε άλλο ένα συγκινητικό κύμα στήριξης και προσφοράς.

Good Living
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΜΗΕ: Επενδύει σε προηγμένες τεχνολογίες για ένα πιο ασφαλές και ανθεκτικό ενεργειακό μέλλον

Good Living / ΑΔΜΗΕ: Επενδύει σε προηγμένες τεχνολογίες για ένα πιο ασφαλές και ανθεκτικό ενεργειακό μέλλον

Με έμφαση στην καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ο ΑΔΜΗΕ εργάζεται για την ενίσχυση της ασφάλειας, της σταθερότητας και της ποιότητας ηλεκτροδότησης. 
THE LIFO TEAM
 ONE&ONLY AESTHESIS OPEN CAREER DAYS 2026

Good Living / Open Career Days 2026: Γίνε μέλος της ομάδας του One&Only Aesthesis

Την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, τα Career Days 2026, ανοίγουν τις πόρτες του resort σε υποψήφιους που θέλουν να ανακαλύψουν τη σημασία του να συμβάλλεις στη δημιουργία μιας σύγχρονης κληρονομιάς φιλοξενίας.
THE LIFO TEAM
ΔΕΗ myEnergy HeatPump: Ολοκληρωμένες λύσεις για οικονομική και βιώσιμη θέρμανση

Good Living / ΔΕΗ myEnergy HeatPump: Ολοκληρωμένες λύσεις για οικονομική και βιώσιμη θέρμανση

Το ΔΕΗ myEnergy HeatPump αποτελεί ολοκληρωμένη λύση για την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας Novair, που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες των νοικοκυριών, προσφέροντας σταθερότητα, άνεση και ενεργειακή αυτονομία όλο τον χρόνο.
THE LIFO TEAM