ΥΛΙΚΑ

  • 100 γρ. λεπτοκομμένες φέτες φρέσκου τόνου
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα ημίχονδρο αλάτι
  • ¼ χυμός λεμονιού
  • 5 κόκκοι ροζ πιπέρι
  • 1 κ.σ. κρίταμο τουρσί
  • 2 κ.σ. ντρέσινγκ εσπεριδοειδών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε τον τόνο σε πολύ λεπτές φέτες και τις μαρινάρουμε με τον χυμό λεμονιού, αλάτι και ελαιόλαδο.
  2. Γαρνίρουμε με ροζ πιπέρι και ντρέσινγκ εσπεριδοειδών. Για το ντρέσινγκ εσπεριδοειδών, χτυπάμε στο μούλτι 1/2 χυμό λεμονιού, ½ χυμό λάιμ, ½ χυμό πορτοκάλι, 1 κοφτή κ.σ. μουστάρδα και 50 ml ελαιόλαδο.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα