ΥΛΙΚΑ

  • 2 φέτες τσουρέκι
  • 2 κ.σ. φιστίκι Αιγίνης
  • 200 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 3 φράουλες
  • 4 βατόμουρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Για την γκανάς λευκής σοκολάτας ζεσταίνουμε σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά, την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε σε μπολ με τη σοκολάτα, αφήνουμε για 1 λεπτό, ανακατεύουμε και ομογενοποιούμε.
  2. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 40 λεπτά μέχρι να σφίξει.
  3. Τοποθετούμε το τσουρέκι σε πιατέλα και από πάνω προσθέτουμε με ένα κουτάλι την γκανάς, γαρνίρουμε με τα φρούτα και το φιστίκι και σερβίρουμε.


Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Warehouse (Βαλτετσίου 21, Εξάρχεια).
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα