ΥΛΙΚΑ
- 10 παντζάρια (βολβοί)
 - 250 γρ. κατσικίσιο τυρί
 - 1 φλιτζ. φιστίκια Αιγίνης καβουρντισμένα
 - Λίγα φύλλα ρόκας
 - Ελαιόλαδο
 - 2 κ.σ. πετιμέζι
 - Αλάτι, πιπέρι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τυλίγουμε τα ακαθάριστα παντζάρια σε αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς 1,5 ώρα, μέχρι να μαλακώσουν.
 - Τα ξεφλουδίζουμε, κόβουμε σε λεπτές ροδέλες και τα αλατίζουμε.
 - Σε πιατέλα στρώνουμε τα παντζάρια, τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο, πετιμέζι, καβουρντισμένα φιστίκια και κατσικίσιο τυρί σε φέτες.
 
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο Wine Library του GB Corner.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα
 
 
 
 
 
 
 