25 ημέρες, η μία πιο συναρπαστική από την άλλη, διήρκεσε το ταξίδι του Δημήτρη Χαραλαμπίδη και του φίλου του Νίκου Τσούτσια με ηλεκτρικά ποδήλατα από τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας έως τη Βενετία.

 

 Ο 66χρονος στην ηλικία, αλλά –κατά δήλωσή του- «αιώνιος έφηβος» ξεδιπλώνει στον Πέτρο Πιτσίνη τις εμπειρίες του από μία διαδρομή 1.900 χιλιομέτρων με σκαμπανεβάσματα, εκπλήξεις και μοναδικές εικόνες από την Αλβανία, το Μαυροβούνιο, την Κροατία, τις Δαλματικές Ακτές και τη βόρεια Ιταλία.

 

Αποκαλύπτει σε ποια χώρα συνάντησε τους προσεκτικότερους οδηγούς, μιλά για τις μεγάλες τουριστικές και περιηγητικές δυνατότητες που προσφέρουν πλέον τα e-bikes και αναρωτιέται, γιατί έχουμε παραμελήσει έναν τόσο δυναμικό κλάδο, ο οποίος θα μπορούσε να συνεισφέρει πολλά έσοδα στα ταμεία της χώρας μας, αλλά και τεράστια προβολή για την Ελλάδα.

 

Κλείνοντας μοιράζεται μαζί μας τα σχέδια για την επόμενη περιπέτειά του με ηλεκτρικό ποδήλατο, όπου σκοπεύει να διανύσει με τον κολλητό του ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα με επίκεντρο τη Δυτική Ευρώπη.