ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Τέλεια μέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Λονδίνο - Εκατοντάδες έκαναν γιόγκα στη μέση του δρόμου

Τέλεια μέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Λονδίνο - Εκατοντάδες έκαναν γιόγκα στη μέση του δρόμου Facebook Twitter
Γιόγκα στο κέντρο του Λονδίνου - Να πώς γιόρτασαν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο (Φωτογραφία από BBC)
0

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο γιορτάστηκε σε πολλές πόλεις σήμερα, αλλά το Λονδίνο ήταν μια πραγματική αποκάλυψη ως προς την εφευρετικότητα.

Τα χαλάκια γιόγκα αντικατέστησαν τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία στην γέφυρα Tower του Λονδίνου σε μια δράση που ήταν μέρος των εκδηλώσεων της ημέρας χωρίς αυτοκίνητα. Από το πρωί, μέχρι το απόγευμα, δάσκαλοι γιόγκα ήταν στη γέφυρα και εκατοντάδες άνθρωποι έδωσαν το παρών στις συνεδρίες.

Τέλεια μέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Λονδίνο - Εκατοντάδες έκαναν γιόγκα στη μέση του δρόμου Facebook Twitter
(Φωτογραφία από BBC)

Πάνω από 27χλμ κεντρικών δρόμων στο Λονδίνο παραδόθηκαν σήμερα στους πεζούς που εκμεταλλεύτηκαν ποικιλοτροπως το χώρο για διάφορες δραστηριότητες. Εκτός από τη γιόγκα, σε διάφορα σημεία έκαναν πικ-νικ ή έβαλαν ξαπλώστρες και έκαναν βόλτα με ποδήλατα.

 

Τέλεια μέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Λονδίνο - Εκατοντάδες έκαναν γιόγκα στη μέση του δρόμου Facebook Twitter
(Φωτογραφία από BBC)

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι έλαβαν μέρος σε εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι δρόμοι παρέμειναν κλειστοί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Διεθνή
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκανε άμβλωση σε μία 10χρονη επιζώσα βιασμού – τώρα την τιμωρούν

Διεθνή / Έκανε άμβλωση σε μία 10χρονη επιζώσα βιασμού – τώρα την τιμωρούν

Λέγεται Κέιτλιν Μπέρναρντ, είναι γυναικολόγος, ανέλαβε την πολυσυζητημένη περίπτωση άμβλωσης μίας 10χρονης εγκύου, επιζώσας βιασμού: τώρα η περίπτωσή της χρησιμοποιείται για να τρομοκρατηθεί κάθε ευσυνείδητος γυναικολόγος στις ΗΠΑ
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ