Σεισμός στη Μιανμάρ: Πισίνα ουρανοξύστη μετατράπηκε σε «φριχτό καταρράκτη»

Σεισμός στη Μιανμάρ: Πισίνα ουρανοξύστη μετατράπηκε σε «φριχτό καταρράκτη» Facebook Twitter
Φωτογραφία: BBC
0

Πισίνα στην κορυφή ουρανοξύστη στην Μπανγκόκ μετατράπηκε σε «τρομακτικό καταρράκτη», όταν ο σεισμός 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ έγινε αισθητός και στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από ανατριχιαστικά βίντεο ενός πολυώροφου κτιρίου στην Μπανγκόκ που μετατράπηκε σε «τρομακτικό καταρράκτη» αφού η κατασκευή άρχισε να τρέμει εν μέσω σεισμού 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ - με αποτέλεσμα το νερό της πισίνας να υπερχειλίσει και να πέφτει από την άκρη του κτιρίου.

Αρκετά κτίρια και πολυώροφα κτίρια στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης έτρεμαν έντονα, καθώς σεισμός 7,7 Ρίχτερ έπληξε τη Μιανμάρ την Παρασκευή, 28 Μαρτίου. Μόλις άρχισε ο σεισμός, η πισίνα του συγκεκριμένου ουρανοξύστη άρχισε να τρέμει, με αποτέλεσμα το νερό της να πέσει από την άκρη του κτηρίου, δημιουργώντας έναν φρικτό καταρράκτη.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Σεισμολογίας (NCS) της Ινδίας, το επίκεντρο εντοπίστηκε σε βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων.

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Λίβανος: Oι πολίτες επιστρέφουν μετά την εύθραυστη εκεχειρία αντικρίζοντας εικόνες καταστροφής

«Μου είπαν ότι το σπίτι μου έχει καταστραφεί, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου» - Κτίρια έχουν ισοπεδωθεί, δρόμοι έχουν καταστραφεί και πολλές κατοικίες είχαν καεί ή υποστεί σοβαρές ζημιές από αεροπορικά πλήγματα
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Διεθνή / Ιταλία: Μπόνους σε δικηγόρους για να πείθουν τους μετανάστες-πελάτες τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Το ακριβές ποσό δεν καθορίζεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μελόνι, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιταλικού Τύπου ανέρχεται περίπου στα 615 ευρώ
THE LIFO TEAM