Οκλαχόμα: Ένας νεκρός και επτά τραυματίες από πυροβολισμούς σε φεστιβάλ

ΗΠΑ: Ένας νεκρός και επτά τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε φεστιβάλ στην Οκλαχόμα Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter.
0

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και επτά τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Κυριακής σε υπαίθριο φεστιβάλ στην ανατολική Οκλαχόμα των ΗΠΑ

Δύο ανήλικοι ήταν μεταξύ εκείνων που δέχθηκαν πυρά όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο ερευνών της πολιτείας της Οκλαχόμα. Μάρτυρες ανέφεραν ότι μια λογομαχία οδήγησε στους πυροβολισμούς λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Επί του παρόντος, όπως έγινε γνωστό, δεν έχει συλληφθεί κάποιος.

Περίπου 1.500 άτομα συμμετείχαν στο φεστιβάλ ενώ μέλη του γραφείου του σερίφη της κομητείας Muskogee ήταν επίσης παρόντα και άρχισαν αμέσως να παρέχουν βοήθεια μετά το περιστατικό. Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Το περιστατικό έρχεται μετά την πρόσφατη πολύνεκρη επίθεση με όπλο σε σχολείο του Τέξας που άνοιξε μεγάλη συζήτηση στη χώρα για το ζήτημα της οπλοκατοχής. 

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM