Ο Αλέν Ντελόν αξύριστος και καταβεβλημένος σε νέα φωτογραφία

Ο Αλέν Ντελόν αξύριστος και καταβεβλημένος σε νέα φωτογραφία Facebook Twitter
Αλέν Ντελόν, φωτ. Αρχείου: ΕΡΑ
0

Την Δευτέρα, 22 Απριλίου, η κόρη του Αλέν Ντελόν, Ανούσκα, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του άλλοτε ζεν πρεμιέ του γαλλικού κινηματογράφου. Στη φωτογραφία ο θρύλος της μεγάλης οθόνης είναι αγνώριστος. Φανερά καταβεβλημένος, με μούσι, ο Γάλλος, πρώην ηθοποιός, παίρνει πρωινό στην κουζίνα του σπιτιού του. 

«Το πρωί της Παρασκευής τράβηξα μια φωτογραφία στον πατέρα μου. Για μένα. Μια ανάμνηση για τις στιγμές μας. Το να παίρνω πρωινό μαζί του με κάνει να αισθάνομαι ατελείωτη ευγνωμοσύνη. Μοναδική στιγμή γλυκύτητας μέσα στον σκληρό κόσμο μου. Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο γκριζογάλανο βλέμμα του, ζωντανό, μαχητικό, που μου δίνει μια αφάνταστη δύναμη. Αθάνατος για μένα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ανούσκα Ντελόν. 
 
Η ίδια, ανέφερε πως, πριν ανεβάσει τη φωτογραφία, την έδειξε στον 88χρονο πατέρα της, εκείνος της είπε πως η φωτογραφία του αρέσει και της έδωσε την άδεια να την δημοσιοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ανούσκα Ντελόν απευθυνόμενη στους θαυμαστές του ηθοποιού, που ανησυχούν για την υγεία του, έγραψε: «Και για τις ανησυχίες σας αυτός απαντά: "να μην ανησυχείτε"».

Η ανάρτηση έχει περισσότερα από 11.500 likes ενώ στα σχόλια οι θαυμαστές του πρώην ηθοποιού τού στέλνουν την αγάπη τους. «Θα μείνει για πάντα αθάνατος», γράφει μία χρήστης, «συγκινητική και υπέροχη φωτογραφία», αναφέρει στα σχόλια άλλος χρήστης ενώ κάποιοι επαινούν την Ανούσκα Ντελόν, που βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της. 

Ο Αλέν Ντελόν τέθηκε σε καθεστώς ενισχυμένης κηδεμονίας στις αρχές Απριλίου 

Ο Αλέν Ντελόν έχει μετακομίσει μόνιμα από την Ελβετία, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, στο Ντουσί, στη βόρεια - κεντρική Γαλλία και η κόρη του Ανούσκα τον επισκέπτεται συχνά με τον 4χρονο γιο της, Λίνο. Πολλές φορές η Ανούσκα Ντελόν ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τον πρώην ηθοποιό μαζί με τον εγγονό του. 
 
Στις 4 Απριλίου ο Αλέν Ντελόν τέθηκε σε καθεστώς ενισχυμένης κηδεμονίας από το δικαστήριο της Μονταρζίς ενώ στις 25 Ιανουαρίου είχε τεθεί σε καθεστώς δικαστικής προστασίας, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Οι σχέσεις ανάμεσα στα τρία παιδιά του Αλέν Ντελόν είναι τεταμένες τους τελευταίους μήνες. Τον Ιανουάριο η 33χρονη Ανούσκα Ντελόν υπέβαλε μήνυση κατά του 59χρονου ετεροθαλούς αδελφού της Άντονι Ντελόν για συκοφαντική δυσφήμιση, συκοφαντική καταγγελία, απειλές και παρενόχληση.

Ο Άντονι Ντελόν κατηγορεί την αδελφή του πως του έκρυψε την σοβαρή κατάσταση της υγείας του πρώην ηθοποιού. Ο Άντονι Ντελόν και ο 30χρονος Αλέν Φαμπιέν Ντελόν (αμφιθαλής αδελφός της Ανούσκα) υποστηρίζουν πως η αδελφή τους ήθελε να μεταφέρει τον πατέρα τους στην Ελβετία, παρά την επιθυμία του να πεθάνει στην έπαυλή του, στο Ντουσί της Γαλλίας. 

Ο Αλέν Ντελόν αξύριστος και καταβεβλημένος σε νέα φωτογραφία Facebook Twitter
Αλέν Ντελόν, Ανούσκα Ντελόν, φωτ. Αρχείου: ΕΡΑ

Με πληροφορίες από La libre, gala


 
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM
Κίνα & τεχνητή νοημοσύνη: Η μυστική επιχείρηση «GoLaxy» για παγκόσμιο έλεγχο της κοινής γνώμης

Διεθνή / Ο νέος κυβερνοστρατός του Πεκίνου: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται όπλο παγκόσμιας προπαγάνδας

Έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η κινεζική εταιρεία GoLaxy, με δεσμούς με το Πεκίνο, χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να παρακολουθεί και να επηρεάζει την κοινή γνώμη σε Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ και πέρα
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία αρνείται να στηρίξει το σχέδιο της ΕΕ για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο – Κίνδυνος παραβίασης των κυρώσεων

Διεθνή / Η Τουρκία αρνείται να στηρίξει το σχέδιο της ΕΕ για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο – Κίνδυνος παραβίασης των κυρώσεων

Η Τουρκία αρνείται να συνεργαστεί με την ΕΕ για τον έλεγχο των ρωσικών ενεργειακών εισαγωγών, απειλώντας το σχέδιο της Ευρώπης να τερματίσει την εξάρτησή της από το ρωσικό αέριο έως το 2027
LIFO NEWSROOM
Παγκόσμιος συναγερμός: Οι νέοι δασμοί Τραμπ έως 41% προκαλούν αντιδράσεις σε πάνω από 60 χώρες

Διεθνή / Παγκόσμιος συναγερμός: Οι νέοι δασμοί Τραμπ έως 41% προκαλούν αντιδράσεις σε πάνω από 60 χώρες

Πάνω από 60 χώρες αντιδρούν στους νέους δασμούς Τραμπ, που φτάνουν το 41% - Οι αυξήσεις πυροδοτούν φόβους για απώλειες θέσεων εργασίας και ένταση στις παγκόσμιες εμπορικές σχέσεις
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Σχέδιο για τεράστια κέντρα κράτησης μεταναστών σε στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ

Διεθνή / Τραμπ: Σχέδιο για τεράστια κέντρα κράτησης μεταναστών σε στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ

Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζει το μεγαλύτερο δίκτυο κέντρων κράτησης μεταναστών στην ιστορία των ΗΠΑ, με στρατιωτικές βάσεις όπως το Fort Bliss να μετατρέπονται σε εγκαταστάσεις για χιλιάδες κρατουμένους, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
LIFO NEWSROOM