Νεκρά δυο παιδιά, τραυματίας η μητέρα μετά από επίθεση των σκύλων της οικογένειας

Δυο παιδιά νεκρά, τραυματίας η μητέρα μετά από επίθεση των σκυλιών της οικογένειας Facebook Twitter
0

Δύο παιδιά έχασαν την ζωή τους και η μητέρα τους νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκαν από τα δύο σκυλιά της οικογένειας έξω από το σπίτι τους στο Τενεσί, σύμφωνα με τις αρχές.

Μέλη της οικογένειας δήλωσαν ότι η Κίρστι Τζέιν Μπενάρντ, 30 ετών, υπέστη πολλαπλά τραύματα όταν προσπάθησε να τραβήξει τα σκυλιά ράτσας πίτμπουλ από τον 5 μηνών γιο της, Όλας Ντιν και την 2 ετών κόρη της, Λίλι Τζέιν, που σκοτώθηκαν κατά την επίθεση.

«Έβαλε το σώμα της πάνω στη Λίλι για να προσπαθήσει να την προστατεύσει όταν ξεκίνησε η επίθεση», δήλωσε ο θείος του συζύγου της Κίρστι, Τζεφ Γκίμπσον, στο USA Today. «Και τα δύο [σκυλιά] άρχισαν να της επιτίθενται ενώ εκείνη βρισκόταν πάνω στη Λίλι».

Και τα δύο παιδιά πέθαναν ακαριαία, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σέλμπι.

Η κατάσταση της 30χρονης μητέρας φέρεται να είναι σταθερή, αλλά έχει «αμέτρητα ράμματα και δαγκωματιές σε όλο της το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου της», έγραψε ο Τζεφ Γκίμπσον στο Facebook.

Αν και οι πληροφορίες για το πώς έγινε η επίθεση και γιατί τα κατοικίδια ζώα έγιναν επιθετικά παραμένουν ασαφείς, το τραγικό περιστατικό φέρεται να διήρκεσε περίπου 10 λεπτά, σύμφωνα με τον Γκίμπσον.

Τα δυο σκυλιά, Cheech και Mia, ήταν μέρος της οικογένειας για περισσότερα από οκτώ χρόνια χωρίς κάποιο βίαιο περιστατικό, δήλωσε η Κέλσι Κάνφιλντ - στενή φίλη της μητέρας των παιδιών- στο Fox News Digital. «Η επίθεση κράτησε περισσότερο από όσο θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς μας», πρόσθεσε.

Τα δύο σκυλιά υποβλήθηκαν σε ευθανασία και εκκρεμεί η νεκροψία των παιδιών.

«Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι αυτά τα παιδιά ήταν ο κόσμος της και αν υπήρχε έστω και μια υποψία κινδύνου, δεν θα είχε ποτέ τα σκυλιά κοντά τους», τόνισε η Κέλσι. «Αυτά τα παιδιά ήταν τα πάντα για εκείνους και έχουν ένα πολύ μακρύ ταξίδι μπροστά τους».

Μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές γιατί τα σκυλιά επιτέθηκαν.

«Είναι ακόμα μια ενεργή, εν εξελίξει έρευνα», δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων πληροφοριών του γραφείου του σερίφη, Τζον Μόρις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς οι Ιρανοί παρακάμπτουν τους περιορισμούς στο διαδίκτυο για να επικοινωνήσουν με το εξωτερικό

Καθώς οι περιορισμοί στο διαδίκτυο και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες εντείνονται στο Ιράν λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, πολλοί Ιρανοί αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους στο εξωτερικό
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΠΑ

Διεθνή / Ιράν: «Δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να συνομιλήσουμε με τους Αμερικανούς»

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο CBS News ξεκαθάρισε πως - παρά τους ισχυρισμούς του Τραμπ - το Ιράν δεν έχει ζητήσει ούτε κατάπαυση πυρός ούτε κάποια διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει την πιο ενεργή συμμετοχή του στον πόλεμο

Ο Βρετανός υπουργός Ενέργειας Εντ Μίλιμπαντ αποκάλυψε ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης εξετάζουν όλες τις επιλογές που έχει Ηνωμένο Βασίλειο να βοηθήσει στην επαναλειτουργία της ζωτικής σημασίας πλωτής οδού
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΟΚΟ ΜΠΛΕ ΠΟΛΗ

Διεθνή / Γιατί «η πιο μπλε πόλη του κόσμου» είναι μπλε; - Το μυστήριο με το Chefchaouen στο Μαρόκο

Τα πιθανά σενάρια για το μπλε χρώμα που κυριαρχεί στους τοίχους, στις σκάλες, στις πόρτες, στις καμάρες και στα πλακόστρωτα μιας από τις πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές του Μαρόκου
THE LIFO TEAM
ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Συνολικά 178 πλοία ελληνικών συμφερόντων στον Περσικό Κόλπο

«Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με το σύνολο της ναυτιλιακής κοινότητας, εκδίδουμε οδηγίες προς τα πλοία και τις εταιρείες και παρακολουθούμε όλα τα γεγονότα», λέει ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Στέφανος Γκίκας
THE LIFO TEAM