No.1

Κέιτ Μίντλετον: Ο CEO της φιλανθρωπικής της οργάνωσης είχε μαχαιρώσει θανάσιμα 21χρονο μέσα σε τρένο

Κέιτ Μίντλετον: Ο CEO της φιλανθρωπικής οργάνωσής της είχε σκοτώσει άνδρα μέσα σε τρένο Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ο CEO της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Κέιτ Μίντλετον στην Σκωτία, που είναι αφιερωμένη στα παιδιά, καταδικάστηκε για τη δολοφονία ενός άνδρα μέσα στο τρένο το 1979. 

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος Πολ Κάρμπερι, CEO της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Action for Children» της Κέιτ Μίντλετον από τον Μάρτιο, είχε μαχαιρώσει θανάσιμα τον 21χρονο Τζον Μάρεϊ το 1979, ο οποίος σε λίγες εβδομάδες θα γινόταν πατέρας για πρώτη φορά. Ο Πολ Κάρμπερι ήταν μόλις 16 ετών. 

Ο Πολ Κάρμπερι συνελήφθη όταν το τρένο σταμάτησε σε μια επόμενη στάση, στο Τσεσάιρ. Τον Δεκέμβριο του 1979, σε ηλικία 17 ετών, κρίθηκε ένοχος για τον φόνο, αν και ο ίδιος δήλωσε αθώος στο δικαστήριο. 

«Αυτό είναι κάτι για το οποίο μετανιώνω κάθε μέρα της ζωής μου. Κάποια οικογένεια δεν έχει ένα αγαπημένο μέλος της εξαιτίας μου», ανέφερε ο ίδιος στη Mirror, επισημαίνοντας πως τον στοιχειώνει το γεγονός ότι ένα παιδί μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του, διότι προέρχεται από μια αγαπημένη οικογένεια. 

Έμεινε έξι χρόνια στις φυλακές τόσο ανηλίκων όσο και ενηλίκων, προτού αποφυλακιστεί το 1985. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως κοινωνικός λειτουργός και ανέβηκε στην ιεραρχία, σύμφωνα με τη Daily Mail. 

Εκτός από CEO της Action for Children, με ετήσιο μισθό σχεδόν 178.000 ευρώ, έχει σημαντικό πόστο στην Σκωτία που αφορά την αντιμετώπιση εγκλημάτων. Συγκεκριμένα, είναι υπεύθυνος για την προσπάθεια να μην εμπλακούν άτομα σε σοβαρά οργανωμένα εγκλήματα.

Η Κέιτ Μίντλετον, που δεν γνώριζε το έγκλημα που είχε διαπράξει, φωτογραφήθηκε να συνομιλεί και να γελά μαζί του σε συνάντησή τους σε δημοτικό σχολείο πέρυσι τον Μάιο. 

Εκπρόσωπος της Action for Children δήλωσε στη Mirror ότι «οι εντολοδόχοι που διόρισαν τον Πολ Κάρμπερι ως CEO, το έκαναν έχοντας πλήρη γνώση του παρελθόντος του, το οποίο είναι γνωστό και δημοσίως». 

Πώς διέπραξε το έγκλημα ο CEO του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Κέιτ Μίντλετον

Ο Πολ Κάρμπερι μαχαίρωσε τον 21χρονο Τζον Μάρεϊ σε ένα τρένο που μετέφερε Σκωτσέζους οπαδούς ποδοσφαίρου στο Λονδίνο για έναν αγώνα με την Αγγλία το 1979.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο 16χρονος Πολ Κάρμπερι, ο οποίος έπινε μπύρα και βότκα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ήταν μέλος της συμμορίας, Govan Team, που πήρε το όνομά της από μια σκληροπυρηνική συνοικία της πατρίδας του, Γλασκώβης.

Στο δικαστήριο είπαν ότι η βία ξεκίνησε όταν ένα μέλος της συμμορίας που ανήκε ο Κάρμπερι κακοποίησε μια γυναίκα στο βαγόνι. Λίγη ώρα μετά, ο Πολ Κάρμπερι μαχαίρωσε πέντε φορές τον κατά 5 χρόνια μεγαλύτερό του, Τζον Μάρεϊ. 

Με πληροφορίες από Daily Mail, Mirror
 

Διεθνή
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM