Ινδία: Τουλάχιστον 107 άνθρωποι νεκροί σε ποδοπάτημα μετά από θρησκευτική τελετή

Ινδία: Τουλάχιστον 107 άνθρωποι νεκροί σε ποδοπάτημα μετά από θρησκευτική τελετή Facebook Twitter
Τουλάχιστον 107 άνθρωποι νεκροί σε ποδοπάτημα μετά από θρησκευτική τελετή/ Φωτ.: ΕΡΤ
0

Τουλάχιστον 107 άνθρωποι, κυρίως γυναίκες, ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου σε θρησκευτική συνάθροιση Ινδουιστών στη βόρεια Ινδία.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό στην περιοχή Χάθρας, περίπου 200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Νέο Δελχί.

«Δεν μπορώ να δώσω ακριβή απολογισμό θανάτων αυτή τη στιγμή, αλλά είναι περίπου 60… Υπάρχει πιθανότητα να αυξηθεί ο απολογισμός», δήλωσε νωρίτερα τηλεφωνικά στο Reuters ο Μάνις Τσικάρα, εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής.

Νωρίτερα αξιωματούχος ιατρικών υπηρεσιών έκανε λόγο στο Γαλλικό Πρακτορείου για τουλάχιστον 27 νεκρούς.

Μη επαληθευμένα βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πτώματα στοιβαγμένα στο έδαφος έξω από ένα τοπικό νοσοκομείο. Ο πρωθυπουργός του κρατιδίου διέταξε έρευνα για το περιστατικό.

Με πληροφορίες από Hindustan Times / ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ