Η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορεί το παλάτι ότι «διαιωνίζει ψεύδη»

Meghan accuses palace of 'perpetuating falsehoods' Facebook Twitter
CBS
0

Η Δούκισσα του Σάσεξ ισχυρίστηκε ότι το παλάτι «διαιωνίζει ψεύδη» σε σχέση με εκείνη και τον πρίγκιπα Χάρι, σε ένα νέο απόσπασμα της επικείμενης συνέντευξής της με την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Στο απόσπασμα, που κυκλοφόρησε την Τετάρτη το βράδυ στις ΗΠΑ, η Μέγκαν Μαρκλ ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο πώς αισθάνεται που το παλάτι θα ακούσει «να λέει την αλήθεια της».

«Δεν ξέρω πώς θα μπορούσαν να περιμένουν, μετά από όλο αυτό το διάστημα, να παραμείνουμε απλώς σιωπηλοί, αν υπάρχει ενεργός ρόλος (του παλατιού), διαιωνίζοντας ψεύδη για εμάς», είπε.

«Και αν αυτό ενέχει κάποιον κίνδυνο απώλειας πραγμάτων εννοώ, υπάρχουν ήδη πολλά που έχουν χαθεί».

Η απάντηση αυτή έρχεται αφού το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα διερευνήσει ισχυρισμούς περί εκφοβισμού πρώην βασιλικών υπαλλήλων από την τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Την είδηση δημοσιοποίησαν οι Times που ισχυρίστηκαν ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε διώξει δύο προσωπικούς βοηθούς κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Παλάτι ενώ το προσωπικό του Κενστινγκτον είχε «ταπεινωθεί» πολλές φορές από εκείνη.

Πριν από την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ, πηγές κοντά στη Μέγκαν και τον Πρίγκιπα Χάρι ανέφεραν ότι η δημοσιοποίηση αυτών των κατηγοριών εκφοβισμού έγιναν αυτή τη χρονική στιγμή, προκειμένου να υπονομεύσουν τη συνέντευξη στην Όπρα.

Εκπρόσωπος του ζεύγους είπε πως «Δεν είναι τυχαίο ότι παραποιήθηκαν οι κατηγορίες, πολλών χρόνων πριν, (και) στόχος είναι η υπονόμευση της δούκισσας λίγο πριν εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι μιλήσουν ανοιχτά και ειλικρινά για την εμπειρία τους τα τελευταία χρόνια».

Η δίωρη συνέντευξη θα προβληθεί από το CBS την Κυριακή στις ΗΠΑ και στις 8 Μαρτίου από το ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με πληροφορίες του Guardian/BBC/EveningStandard/ CBS

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM