Game of Thrones: Τζέισον Μόμοα και Εμίλια Κλαρκ ξανά μαζί- Το αναπάντεχο μίνι reunion

Game of Thrones: Τζέισον Μόμοα και Εμίλια Κλαρκ ξανά μαζί- Το αναπάντεχο μίνι reunion Facebook Twitter
0

Τζέισον Μόμοα και Εμίλια Κλαρκ είχαν ένα μίνι reunion με αφορμή τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπένιοφ, συνδημιουργού της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones». 

Οι δυο ηθοποιοί, δημοσίευσαν στο Instagram φωτογραφίες από την συνάντησή τους, ποζάροντας αγκαλιά και χαμογελώντας ενθουσιασμένοι. 

«Όταν ο ήλιος και τα αστέρια σου βρίσκονται στην πόλη, τότε τσέκαρε αν μπορεί ακόμη να σηκώσει μια Khaleesi», έγραψε στη λεζάντα η 34χρονη ηθοποιός, ενώ βρίσκεται στην αγκαλιά του Τζέισον Μόμοα.

«Φεγγάρι της ζωής μου. Είσαι υπέροχη, σε αγαπώ παντοτινά, Εμίλια Κλαρκ», σχολίασε ο 42χρονος ηθοποιός, κάνοντας μια αναφορά στον χαρακτηριστικό τρόπο, με τον οποίο την αποκαλούσε στη σειρά, ενώ δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα με την πρώην συμπρωταγωνίστριά του. 

Στο «Game of Thrones», που προβλήθηκε για οκτώ σεζόν μεταξύ 2011 και 2019, ο Τζέισον Μόμοα έπαιζε τον ρόλο του Khal Drogo και η Εμίλια Κλαρκ υποδυόταν την Daenerys Targaryen. Η τηλεοπτική Khaleesi ήταν η σύζυγος του Khal Drogo και μαζί έζησαν έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της σειράς.

Λίγο πριν το φινάλε της σειράς, τον Μάιο του 2019, η Εμίλια Κλαρκ είχε αποχαιρετίσει τον χαρακτήρα της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, εξηγώντας μεταξύ άλλων πώς ο ρόλος την διαμόρφωσε ως άνθρωπο. 

«Το GoT με διαμόρφωσε ως γυναίκα, ηθοποιό και άνθρωπο», ανέφερε σε μια σειρά φωτογραφίες από τα γυρίσματα, προσθέτοντας ότι εύχεται ο «αγαπημένος μπαμπάς» της να μπορούσε να δει «πόσο μακριά φτάσαμε». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM