Έκρηξη βόμβας στο Ιράκ με έξι νεκρούς

Έκρηξη βόμβας στο Ιράκ με έξι νεκρούς Facebook Twitter
0

Οι Ιρακινές αρχές ανακοίνωσαν ότι εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο σε ένα εμπορικό δρόμο στη βόρεια Βαγδάτη, σκοτώνοντας τουλάχιστον έξι ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 13. Όλοι οι νεκροί φαίνεται ότι ήταν πολίτες και δεν έχει διασαφηνιστεί ακόμα ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης.

Η σημερινή επίθεση σημειώνεται με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ να επισκέπτεται την πόλη και να ζητά από τους ηγέτες του Ιράκ να "καταπολεμήσουν τις βαθύτερες αιτίες" της επιδείνωσης της βίας στη χώρα. Η χώρα αντιμετωπίζει ένα κύμα βομβιστικών επιθέσεων κυρίως από Σουνίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν εχθρικά την Σιιτική κυβέρνηση της χώρας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ