24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

«Είμαι δύο χρόνια με τον σύντροφό μου, αλλά δεν έχουμε φιληθεί ποτέ»: Tik Toker προκαλεί σχολιασμό

«Είμαι δύο χρόνια με τον σύντροφό μου, αλλά δεν έχουμε φιληθεί ποτέ»: Tik Toker προκαλεί σχολιασμό Facebook Twitter
0

Αντικείμενο έντονου σχολιασμού έχει γίνει βίντεο Tik Toker, η οποία ανακοίνωσε πως δεν έχει φιλήσει ποτέ τον επί δύο χρόνια σύντροφό της.

Η Kaytlin O’Neall και το αγόρι της ήταν καλοί φίλοι πριν ερωτευτούν. Και παρότι μετρούν χρόνια σχέσης, δεν έχουν φιληθεί. Περιμένουν μέχρι τον γάμο.

Η νεαρή σημείωσε πως αρχικά αποφάσισε να μην κάνει σεξ μέχρι να παντρευτεί, αλλά αργότερα ενέταξε και τα φιλιά στην απόφαση καθώς πρόκειται για κάτι πολύ προσωπικό.

«Τα φιλιά μου φαίνονταν, πάντα, κάτι πολύ προσωπικό και για μένα ήταν κάτι που έπρεπε να φυλάξω. (...)  Αποφάσισα πως δεν θέλω να φιλήσω κάποιον γιατί θέλω να το κρατήσω για τον μελλοντικό μου σύζυγο» εξήγησε. 

@kaytlin.oneall Don’t forget the, “come on DO IT!!”#boyfriend #bff #foryou #PrimeDayDreamDeals #summer #love #boundaries #realationship #girlfriend ♬ original sound - KyleAndJackieo

Πριν αρχίσει να βγαίνει με τον σύντροφό της, οι δύο τους κάθισαν και έκαναν μία μεγάλη συζήτηση για την απόφασή της και εκείνος αποδέχθηκε το σκεπτικό της.

Μετά την ανάρτηση του βίντεο έχει δεχθεί πολλά σχόλια. Άλλοι επέκριναν την απόφαση, άλλοι δήλωναν δύσπιστοι, ενώ άλλοι την κατηγορούσαν ότι λέει ψέματα.

@kaytlin.oneall Replying to @mightbeevan ♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

Απαντώντας στην κριτική, η νεαρή ανέφερε πως «ό,τι και εάν κάνουμε, το κάνουμε για να προστατεύσουμε το μέλλον». 

Εξηγώντας τους λόγους που έκανε γνωστή την απόφασή τους, η νεαρή είπε πως ήθελε να δει ο κόσμος ότι υπάρχουν και αυτές οι σχέσεις και δεν χρειάζεται να υπάρχουν νόρμες και πρέπει. 

Με πληροφορίες από The Sun

TV & Media
0

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ