«Χαλάρωσε Ντόναλντ»- Η Τούνμπεργκ χλευάζει τον Τραμπ, χρησιμοποιώντας τα δικά του λόγια

«Χαλάρωσε Ντόναλντ»- Η Τούνμπεργκ χλευάζει τον Τραμπ, χρησιμοποιώντας τα δικά του λόγια Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ χλεύασε τον Ντόναλντ Τραμπ και χρησιμοποίησε τα ίδια τα λόγια του για να το κάνει.

Η Σουηδέζα ακτιβίστρια με μια ανάρτηση στο Twitter σχολίασε τις απανωτές εκκλήσεις του Τραμπ να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

«Τόσο γελοίο. Ο Ντόναλντ πρέπει να δουλέψει με το πρόβλημα διαχείρισης θυμού που έχει και μετά να πάει να δει μια καλή ταινία με ένα φίλο. Χαλάρωσε Ντόναλντ, χαλάρωσε», έγραψε στην ανάρτησή της.


Στο tweet της η Τούνμπεργκ αντέγραψε την ανάρτηση με την οποία την είχε χλευάσει ο Τραμπ πριν από περίπου ένα χρόνο, αλλάζοντας τα ονόματα. Ήταν Δεκέμβριος του 2019, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήριζε «γελοίο» το γεγονός ότι η Τούνμπεργκ είχε επιλεγεί ως πρόσωπο της χρονιάς από το TIME και καλούσε την έφηβη να «χαλαρώσει» να «δουλέψει στο πρόβλημα διαχείρισης θυμού» και να πάει να δει μια ταινία με ένα φίλο.


Τον Οκτώβριο η Γκρέτα Τούνμπεργκ έκανε πολιτική ανάρτηση- κάτι που δεν συνηθίζει- καλώντας τους Αμερικανούς να ψηφίσουν τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM