ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε την σύζυγο και τους γιους του μετά από διακοπές στην Disney World

ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε την σύζυγο και τους γιους του μετά από διακοπές στην Disney World Facebook Twitter
1

Ένας πατέρας στην Φλόριντα πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγο και τα δυο παιδιά τους, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και βάλει τέλος στην ζωή του.

Το έγκλημα έχει σοκάρει συγγενείς, φίλους και όλη την τοπική κοινότητα όπου διέμενε η οικογένεια του Ezequiel Almodovar, καθώς την περασμένη Τρίτη είχαν κάνει όλοι μαζί ένα ταξίδι στο Disney's Animal Kingdom της Bay Lake, και τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία.

«Οικογενειακές στιγμές...το χρειαζόμασταν. Χωρίς σχολείο, χωρίς δουλειά, χωρίς ενήλικες ευθύνες, απλώς χρόνος με την οικογένεια και να απολαμβάνει την ζωή μέσα από τα μάτια των παιδιών σου. Σ' αγαπώ μωρό μου», είχε γράψει ο 39χρονο πατέρας σε ανάρτηση στο Facebook, όπου είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την σύζυγό του, Marielis Soto-Almodovar, 38, και τους γιους τους Ezequiel Jr., 16, και Gabriel, 12.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του, καθώς το ζευγάρι έδειχνε να μην έχει προβλήματα. Την υπόθεση περιπλέκουν ακόμη περισσότερο άλλες κατά καιρούς αναρτήσεις του 39χρονου, στις οποίες εκφράζει συνεχώς την αγάπη για την σύζυγό του και πόσο περήφανος είναι για τα παιδιά τους. 

Στις 14 Φεβρουαρίου, sτην Γιορτή των Ερωτευμένων, είχε δημοσιεύσει ένα κολάζ από φωτογραφίες με την 38χρονη Marielis, γράφοντας στην λεζάντα: «Χρόνια πολλά στον παντοτινό Βαλεντίνο μου, την Marielis Soto-Almodovar. Σήμερα είναι μια ημέρα αγάπης, αλλά εμένα δεν μου φτάνουν οι μέρες για να σου δείξω πόσο σ' αγαπώ και πόσα σημαίνεις για εμένα, σήμερα και κάθε μέρα!!!! Πάντα ήσουν εδώ για μένα και ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω να σου δείχνω την αγάπη που σου αξίζει, αγάπη μου...θα σε αγαπώ για πάντα!!!!».

Οι αρχές εντόπισαν τα τέσσερα μέλη της οικογένειας νεκρά μέσα στο σπίτι τους, μετά από ειδοποίηση συγγενών τους που δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους για μέρες και ανησύχησαν. Την Πέμπτη, δυο ημέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι τους, η αστυνομία πήγε στο σπίτι τους, όπου εντόπισε τέσσερα πτώματα.

«Όλοι τους είχαν πυροβοληθεί, ένας ενήλικος άντρας, μια ενήλικη γυναίκα και δυο έφηβα αγόρια. Στην προκαταρκτική έρευνα διαπιστώσαμε πως ο άντρας είχε πυροβολήσει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και μετά τον εαυτό του. Το εξετάζουμε ως υπόθεση δολοφονίας- αυτοκτονίας», είπε ο σερίφης σε επίσημη συνέντευξη τύπου.


Ο μοναδικός επιζών της οικογένειας ήταν ο σκύλος τους Fluffy, τον οποίο βρήκαν αναστατωμένο και τρομαγμένο οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι.

Ο κουνιάδος του 39χρονου, που εργαζόταν ως συνοριοφύλακας, σχολίασε πως δεν είχε αντιληφθεί να έχει προβλήματα η οικογένεια. «Έχω συγκλονιστεί. Η αδερφή του είναι σε άθλια κατάσταση. Ο γιος μου έχει καταρρακωθεί. Δεν ήταν βίαιος, δεν έκανε ναρκωτικά, δεν έκανε χρήση ουσιών, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έπιασε και έχασε το μυαλό του», είπε ο Bruce Lewis.

ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε την σύζυγο και τους γιους του μετά από διακοπές στην Disney World Facebook Twitter

Η αδερφή του, Gloria, είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει τα κίνητρα της δολοφονίας, αλλά επέμεινε πως ο αδερφός της αγαπούσε την οικογένειά του. «Είναι ο καλύτερος άνθρωπος και ο πατέρας που έχω γνωρίσει, μακάρι να του το είχα πει ώστε να ξέρει πόσο τον αγαπούσα και τον θαύμαζα», ανέφερε η ίδια. 

Σοκαρισμένοι είναι επίσης οι φίλοι της οικογένειας που λένε πως δεν είχαν αντιληφθεί κάτι ύποπτο. «Έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι μεταξύ τους. Πολύ χαρούμενοι με τα παιδιά, που ήταν τόσο καλά παιδιά», είπε γείτονας του ζευγαριού.

ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε την σύζυγο και τους γιους του μετά από διακοπές στην Disney World Facebook Twitter
Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια