Βρετανία: Αλεπού μπήκε στο κοινοβούλιο, έκανε βόλτες στα γραφεία

Βρετανία: Αλεπού μπήκε στο κοινοβούλιο, έκανε βόλτες στα γραφεία Facebook Twitter
Αλεπού μπήκε στο βρετανικό κοινοβούλιο (Πηγή φωτό Twitter)
0

Μια αλεπού προκάλεσε ένα μικρό χάος στο βρετανικό κοινοβούλιο, το βράδυ της Πέμπτης, αφού κατάφερε να κάνει βόλτες για ώρα, ξεφεύγοντας από τους αστυνομικούς.

Εργαζόμενοι είδαν το ζώο να μπαίνει στο κτίριο του κοινοβουλίου στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία των βουλευτών. Η αλεπού μπήκε σε μία από τις καφετέριες, πέρασε από γραφεία και άφησε κάποια δύσοσμα «ενθύμια» της επίσκεψής της σε κάποιους από τους βουλευτές.

«Έχουμε δει κάποια περίεργα πράγματα στο κοινοβούλιο από το 2017, αλλά αυτό τα ξεπερνά», έγραψε στο Twitter η βουλευτής των Συντηρητικών, Τζούλια Λόπεζ, σχολιάζοντας την εμφάνιση της αλεπούς. Η συνάδελφός της από τους Εργατικούς, Κέρι ΜακΚάρθι δεν χάρηκε τόσο πολύ, αφού στο γραφείο της εντόπισε περιττώματα του ζώου.


Από την άλλη, η βουλευτής Άλισον Τουίλις παρατήρησε ότι μπορεί η παρουσία της αλεπούς να ήταν κάτι καλό. «Αν είναι πρόθυμη να φάει τους αρουραίους και τα ποντίκια του κοινοβουλίου, αυτό μπορεί να είναι μια χρήσιμη εξέλιξη», έγραψε στο Twitter, κάνοντας αναφορά στο πρόβλημα με τα τρωκτικά στο κοινοβούλιο της Βρετανίας.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν την αλεπού στον τέταρτο όροφο του κτιρίου. Την έβαλαν σε κουτί, την έβγαλαν από το κτίριο και την άφησαν ελεύθερη, λίγο πιο μακριά.


Με πληροφορίες Guardian, Sky News

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ