Κοροναϊός: O πατέρας του Μπόρις Τζόνσον κατά λάθος κοινοποίησε τα παράπονα της Κίνας για τον γιο του

Κοροναϊός: O πατέρας του Μπόρις Τζόνσον κατά λάθος κοινοποίησε τα παράπονα της Κίνας για τον γιο του Facebook Twitter
0

Η Κίνα εξέφρασε την όχλησή της προς τον πατέρα του Μπόρις Τζόνσον επειδή ο βρετανός πρωθυπουργός δεν έχει στείλει κάποιο προσωπικό μήνυμα συμπαράστασης προς το Πεκίνο για το ξέσπασμα του κοροναϊού, μετέδωσε σήμερα το BBC.

Ο πατέρας του πρωθυπουργού Στάνλεϊ Τζόνσον συναντήθηκε με τον πρεσβευτή της Κίνας Λιού Σιαομίνγκ και στη συνέχεια μετέφερε με email προς βρετανούς αξιωματούχους τα παράπονα του πρεσβευτή, αλλά κατά λάθος κοινοποίησε το email και στο BBC.


«Σχετικά με το ξέσπασμα του κοροναϊού, ο κ.Λιού προφανώς ανησυχεί επειδή δεν έχει υπάρξει ακόμη--έτσι ισχυρίστηκε--άμεση επαφή ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στον κινέζο επικεφαλής του κράτους ή της κυβέρνησης με την μορφή ενός προσωπικού μηνύματος ή μιας τηλεφωνικής κλήσης», έγραψε ο Στάνλεϊ Τζόνσον στους βρετανούς αξιωματούχους, σύμφωνα με το BBC.

Όπως είπε ο Τζόνσον, ανέφερε το ενδεχόμενο να επισκεφθεί ο γιος του την Κίνα τον Οκτώβριο για να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη του ΟΗΕ για τη βιοποικιλότητα (COP15), που θα πραγματοποιηθεί στην Κουνμίνγκ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ