Κωνσταντινούπολη: 52 τραυματίες από το αεροπλάνο που κόπηκε στα τρία

Κωνσταντινούπολη: 52 τραυματίες από το αεροπλάνο που κόπηκε στα τρία Facebook Twitter
Στα τρία κόπηκε αεροπλάνο στην Κωνσταντινούπολη (Πηγή φωτό Hurriyet)
0

Σε τρία κομμάτια κόπηκε αεροπλάνο της Pegasus Airlines, έπειτα από ανώμαλη προσγείωση στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen της Κωνσταντινούπολης.

Το αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης, πιθανόν εξαιτίας ολισθηρότητας, λόγω σφοδρής βροχόπτωσης. Τουλάχιστον 52 άνθρωποι τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της περιοχής, δήλωσε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Αλί Γερλικαγιά.

 

Στην πτήση επέβαιναν 171 επιβάτες- ανάμεσά τους δύο παιδιά- και 6μελές πλήρωμα. Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών της Τουρκίας, Τζαχίτ Τουρχάν, δεν υπάρχουν νεκροί. Το αεροπλάνο της Pegasus Airlines είχε απογειωθεί από τη Σμύρνη.

Κωνσταντινούπολη: 52 τραυματίες από το αεροπλάνο που κόπηκε στα τρία Facebook Twitter

Στα πλάνα που μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ διακρίνεται η άτρακτος του αεροσκάφους, όπως και ένα τμήμα της κοντά στην ουρά, να έχουν κοπεί. Οι επιβάτες εκκενώνουν το αεροσκάφος, που έχει καταλήξει στο γρασίδι, δίπλα από τον διάδρομο προσγείωσης.

Νωρίτερα, στις εικόνες που μεταδίδονταν διακρινόταν ένα τμήμα του αεροσκάφους να έχει πιάσει φωτιά, την οποία έσβησαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Το αεροδρόμιο έκλεισε και όλα τα αεροσκάφη ανακατευθύνονται στο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Ήδη ο εισαγγελέας της Άγκυρας άνοιξε έρευνα για το συμβάν.

Κωνσταντινούπολη: 52 τραυματίες από το αεροπλάνο που κόπηκε στα τρία Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Guardian, Anadolu, ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM