Νοσοκόμα έκλεψε νεογέννητο για να το δώσει στην άτεκνη θεία της - Η τραγική εξέλιξη για την μητέρα

Νοσοκόμα έκλεψε νεογέννητο για να το δώσει στην άτεκνη θεία της - Η τραγική εξέλιξη για την μητέρα Facebook Twitter
1

Μια νοσοκόμα στο Πακιστάν συνελήφθη επειδή φέρεται να έκλεψε ένα βρέφος προκειμένου να το δώσει την θεία της, που δεν έχει παιδιά. 

Το νεογέννητο κοριτσάκι πάρθηκε λίγο μετά την γέννησή του σε ένα νοσοκομείο του Μπαλουχιστάν, νοτιοδυτικά της χώρας. Ωστόσο η οικογένεια αρχικά δεν είχε ιδέα για την εξαφάνιση καθώς κανείς δεν αποκάλυψε πως η μητέρα είχε φέρει στον κόσμο δίδυμα. 

Για πρώτη φορά το έμαθαν όταν η μητέρα του βρέφους συνήλθε μετά τον τοκετό ρώτησε «πού ήταν το άλλο κορίτσι», ανέφερε ο κουνιάδος της. Ο Abdul Hamid είχε πάει την Jamila Bibi στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη. Όπως είπε στην αστυνομία, μετά τον τοκετό έδωσαν στην οικογένεια της γυναίκας ένα μωρό κοριτσάκι κι τους είπαν να πάρουν την ασθενή σπίτι καθώς ήταν μια χαρά.

Η Jamila όμως δεν είχε συνέλθει πλήρως για τις επόμενες δυο μέρες, διάστημα κατά το οποίο το ένα από τα δίδυμα κορίτσια που είχε πάρει σπίτι της, πέθανε. Και τότε, όταν ανάρρωσε, ρώτησε κάτι που ξάφνιασε την οικογένεια. 

«Την Παρασκευή, όταν η Bibi άρχισε να ανακτά τις αισθήσεις της, ρώτησε πού ήταν το άλλο κορίτσι. Μείναμε έκπληκτοι», είπε ο Abdul Hamid, που πήγε αμέσως στην αστυνομία. 

Τελικά οι αρχές συνέλαβαν την νοσοκόμα που είχε βάρδια στην αίθουσα τοκετού εκείνη τη νύχτα, η οποία και τους οδήγησε κατευθείαν στο μέρος όπου βρισκόταν το μωρό. Η ίδια, με την βοήθεια δυο άλλων συναδέλφων της, πήρε το βρέφος, το έβγαλε κρυφά από το νοσοκομείο και το έδωσε στην θεία της, που είναι παντρεμένη εδώ και 17 χρόνια αλλά δεν έχει παιδί. Η νοσοκόμα είπε στους αστυνομικούς πως η θεία της ήθελε πάρα πολύ να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η αστυνομία συνέλαβε και τις τέσσερις γυναίκες, ενώ το μωρό επέστρεψε στην οικογένειά του.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια