Φωτιά σε σκάφος στην Καλιφόρνια - Φόβοι για νεκρούς

Φωτιά σε σκάφος στην Καλιφόρνια - Φόβοι για νεκρούς Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που πλέει ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνιας, ενώ από τα τοπικά Μέσα εκφράζονται φόβοι για δεκάδες νεκρούς. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τουλάχιστον 30 άτομα εγκλωβίστηκαν σε ένα φλεγόμενο σκάφος στη Νότια Καλιφόρνια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από την ακτοφυλακή των ΗΠΑ. Το 23 μέτρων σκάφος πλέει ανοιχτά του νησιού Σάντα Κρουζ που βρίσκεται κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα και το Λος Άντζελες. 

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η ακτοφυλακή αναφέρει ότι μέλη του πληρώματος έχουν διασωθεί, και ένα από αυτά έχει τραυματιστεί ελαφρά. 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για τον ακριβή αριθμό επιβαινόντων, πληρώματος και επιβατών, ούτε για τα αίτια της φωτιάς.  

Με πληροφορίες από Guardian/express/FOX

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος οικοδεσπότης στο πρώτο garden party του Μπάκιγχαμ με 8.000 καλεσμένους

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος οικοδεσπότης στο πρώτο garden party του Μπάκιγχαμ με 8.000 καλεσμένους

Ευδιάθετος ο βασιλιάς Κάρολος υποδέχθηκε στους κήπους του Μπάκιγχαμ 8.000 καλεσμένους για το πρώτο garden party της χρονιάς - Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έδωσαν το «παρών»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το σχέδιο δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άλλων Ουκρανών αξιωματούχων

Διεθνή / «Μικρό πουλί»: Πώς προδόθηκε το σχέδιο δολοφονίας του επικεφαλής των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών και του Ζελένσκι

Το τηλεφώνημα της ρωσικής FSB - Οι στρατολογημένοι Ουκρανοί - Η αμοιβή των πρακτόρων εφ' όσον πετύχαιναν να δολοφονηθούν ανώτατοι Ουκρανοί αξιωματούχοι πριν το Πάσχα
NEWSROOM
Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μετά την παραδοχή για σοβαρή παρενέργεια

Διεθνή / Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό καθώς «έχει ξεπεραστεί από ανανεωμένα εμβόλια»

Η φαρμακευτική εταιρεία λέει ότι νεότερα εμβόλια οδήγησαν σε μείωση της ζήτησης για το εμβόλιο AstraZeneca, το οποίο δεν κατασκευάζεται πλέον ούτε παρέχεται στο κοινό.
NEWSROOM