Ισραήλ: Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο με 152 επιβάτες

Ισραήλ: Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο με 152 επιβάτες Facebook Twitter
0

Ένα αεροπλάνο της Electra Airways πραγματοποίησε με ασφάλεια αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το αεροπλάνο παρουσίασε βλάβη στο σύστημα προσγείωσης, συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι το ένα από τα λάστιχά του ήταν σκασμένο. Αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ, που συνόδευσαν το Boeing 737, επιβεβαίωσαν το γεγονός. 

 

Πριν την αναγκαστική προσγείωση, το αεροπλάνο πραγματοποιούσε για ώρα κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο ώστε να εξαντλήσει τα καύσιμα και έτσι να περιοριστεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς και έκρηξης κατά την προσγείωση. Παράλληλα κινητοποιήθηκαν οι αρχές του Ισραήλ με αποτέλεσμα πάνω από εκατό ασθενοφόρα να βρεθούν στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, ενώ η διοίκηση του Μπεν Γκουριόν απαγόρευσε τις απογειώσεις και προσγειώσεις όλων των αεροσκαφών κατά την προσγείωση του αεροπλάνου της Electra Airways.

Το Boeing 737 μετέφερε 152 επιβάτες από την Κολωνία και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά είναι καλά στην υγεία τους. 

Με πληροφορίες από The Times of Israel

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Διεθνή / Ο (συγκινητικός) λόγος του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου, που μεταδόθηκε στον καθεδρικό ναό του Ουόρσεστερ σήμερα Μεγάλη Πέμπτη για την εκκλησία της Αγγλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ