Serial killer στην Κύπρο: Πτώμα βρέθηκε στην τρίτη βαλίτσα

Serial killer στην Κύπρο: Πτώμα βρέθηκε στην τρίτη βαλίτσα Facebook Twitter
0

Το πτώμα της Μαρικάρ Βαλντέζ πιστεύεται πως εντοπίστηκε στην τρίτη βαλίτσα που ανασύρθηκε, σήμερα το πρωί, από την Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο κατά τη διάρκεια των ερευνών για την υπόθεση του serial killer Νίκου Μεταξά.

Η τρίτη βαλίτσα ανασύρθηκε με δίχτυ, ενώ στην Κόκκινη Λίμνη μετέβη και ο διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο. Αυτοψία επί της σορού πραγματοποίησε ομάδα ιατροδικαστών. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα κυπριακά Μέσα η σορός ήταν δεμένη σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ στη βαλίτσα εντοπίστηκαν πλάκες από πεζοδρόμιο. Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας λίγο μετά τις 11:00 (τοπική ώρα). Στην Κόκκινη Λίμνη έφτασε λίγο μετά τις 12:00 και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης. Αποχωρώντας από το σημείο, ο κ. Μιχαηλίδης μίλησε για αγριότητα και θηριωδία. Όπως είπε, είναι κάτι πρωτοφανές, κάτι που δεν έχει ξαναβιώσει στα 42 χρόνια της καριέρας του στο αστυνομικό σώμα. 

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες και οι ανακριτές ψάχνουν τρεις γυναίκες με τις οποίες συνομιλούσε ο «Ορέστης» στο διαδίκτυο χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχουν δολοφονηθεί. Όσον αφορά τον Νίκο Μεταξά, την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου για ανανέωση της κράτησης του, ενώ ακόμα δεν έχει εντοπιστεί το κινητό του τηλέφωνο. Αύριο θα μεταφερθεί ο εξοπλισμός στη Λίμνη Μεμί και την Πέμπτη θα ξεκινήσει νέος κύκλος ερευνών με ρομποτική κάμερα. 

Με πληροφορίες από Philenews/reporter.com.cy

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ