Ερντογάν: Εχθροί της Τουρκίας οι Ελληνοκύπριοι

Ερντογάν: Εχθροί της Τουρκίας οι Ελληνοκύπριοι Facebook Twitter
1

«Εχθρούς της Τουρκίας» χαρακτήρισε τους Ελληνοκύπριους ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Oι νέες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου έρχονται από ομιλία του στην οποία κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα - CHP) ότι συμπορεύεται μαζί με τους Ελληνοκύπριους.

Σύμφωνα με το κυπριακό κανάλι ΣΙΓΜΑ, ο Ερντογάν είπε: «Έφεραν το θέμα αυτό στην Βουλή (σ.σ την κυπριακή γεώτρηση) μιλώντας σαν τους Ελληνοκύπριους. Γίνανε πρωτοσέλιδα στις ελληνικές εφημερίδες. Όποιος δεν μπορεί να χωνέψει τις δραστηριότητές μας στην Μεσόγειο, αλείφει βούτυρο στο ψωμί των άλλων... Την ώρα που εμείς υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της χώρας μας και των Τουρκοκυπρίων, είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσουμε να περάσει έτσι μια τέτοια επίθεση. Αυτό δείχνει ότι η αντιπολίτευση περπατάει δίπλα δίπλα όχι μόνο με τους γκιουλενιστές, αλλά και με τους Ελληνοκύπριους».

«Την ώρα που εμείς τρέχουμε πίσω από εθνικές και εγχώριες λύσεις, αυτοί και μιλούν την ίδια γλώσσα με τους εχθρούς της Τουρκίας και επιτίθενται με τον ίδιο τρόπο» πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Χθες, ο Ερντογάν μιλώντας στη γενέτειρά του, την Ριζούντα, ανακοίνωσε ότι μόλις τελειώσουν οι εργασίες συντήρησης και όλοι οι έλεγχοι θα σταλεί στην Aνατολική Μεσόγειο νέο πλοίο για να ξεκινήσει γεωτρήσεις.

«Είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φυσικό πλούτο που δικαιούμαστε τόσο στην Μαύρη Θάλασσα, όσο και στο Αιγαίο, όπως επίσης και να προασπίσουμε τα συμφέροντα των Τ/Κ».

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ