Απεργία την Πρωτομαγιά

Τζόσουα Τραμπ: O μαθητής που δέχθηκε bullying για το επώνυμο του αποκοιμήθηκε στην ομιλία του προέδρου

Τζόσουα Τραμπ: O μαθητής που δέχθηκε bullying για το επώνυμο του αποκοιμήθηκε στην ομιλία του προέδρου Facebook Twitter
0

Ο Τζόσουα Τραμπ είναι έντεκα ετών και στο παρελθόν σταμάτησε κάποια στιγμή να πηγαίνει στο σχολείο επειδή οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν εξαιτίας του επωνύμου του. 

Ο 11χρονος μαθητής από το Ντέλαγουερ δεν είναι συγγενής με τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Όμως, ακριβώς λόγω του bullying που έχει δεχθεί, ήταν ένας από τους 13 ανθρώπους που έλαβαν ειδικές προσκλήσεις από το προεδρικό ζεύγος  για να παρακολουθήσουν από κοντά τη χθεσινή ομιλία του προέδρου Τραμπ στο Κογκρέσο για την «Κατάσταση του Έθνους». 

Οι τηλεοπτικές κάμερες έδειξαν τον Τζόσουα Τραμπ να κοιμάται κατά τη διάρκεια της ομιλίας, την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος υποσχόταν να χτίσει το Τείχος στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού και αποκάλεσε την παράνομη μετανάστευση ως «επείγουσα εθνική κρίση».

Το στιγμιότυπο έγινε πολύ δημοφιλές στα social media με τους χρήστες να αποθεώνουν τον 11χρονο:

«Τζόσουα Τραμπ καλωσόρισες στην αντίσταση», έγραψε ένας χρήστης. 

Οι γονείς του Τζόσουα έχουν δηλώσει πως οι συμμαθητές του τον αποκαλούσαν «χαζό» και «ηλίθιο» επειδή έχει το ίδιο επώνυμο με τον πρόεδρο.

Το bullying ήταν τόσο έντονο που ο Τζόσουα σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο. Όταν επέστρεψε, το 2017, το bullying συνεχίστηκε. 

Η μητέρα του μαθητή, η Μέγκαν, τον έγραψε σε άλλο σχολείο ώστε να μην είναι αναγκασμένος να συναναστρέφεται με τους μαθητές που του δημιουργούσαν πρόβλημα.

Όμως, την πρώτη μέρα στο νέο σχολείο, ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου τον ρώτησε σχετικά με το όνομα του και αν είναι συγγενής με τον Αμερικανό πρόεδρο. 

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ