ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βρέθηκαν οι 80 που αναζητούσε ο Ζάεφ- Ξεκινά η τελική ψηφοφορία

Βρέθηκαν οι 80 που αναζητούσε ο Ζάεφ- Ξεκινά η τελική ψηφοφορία Facebook Twitter
EPA
0

Βρέθηκαν οι 80 ψήφοι που αναζητούσε ο Ζόραν Ζάεφ προκειμένου να περάσει τις Συνταγματικές αλλαγές τις οποίες ορίζει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Πρόεδρος του αλβανόφωνου κόμματος BESA, Μπιλάλ Κασάμι, ο οποίος αντιδρούσε σε συνταγματική τροπολογία για τις ομιλούμενες γλώσσες, ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής πως βρέθηκε λύση με την κυβέρνηση και τελικά οι βουλευτές θα υπερψηφίσουν την αναθεώρηση.

«Το BESA με τους τρεις βουλευτές τους παραμένει ισχυρά δεσμευμένο στην υιοθέτηση των συνταγματικών αλλαγών καθώς επίσης και στη συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ, καθώς έχουν πειστεί πως είναι προς το συμφέρον των Αλβανών στη Μακεδονία».

Μέσα από τα νέα δε είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει η τελική ψηφοφορία στην Βουλή της πΓΔΜ ώστε να εγκριθεί και τυπικά η συνταγματική αναθεώρηση που θα ξεκλειδώσει την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ