Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Ντομινίκ Κρεν είναι η πρώτη γυναίκα σεφ που κερδίζει τρίτο Αστέρι Michelin στις ΗΠΑ

Η Ντομινίκ Κρεν είναι η πρώτη γυναίκα σεφ που κερδίζει τρίτο Αστέρι Michelin στις ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Η σεφ Ντομινίκ Κρεν έγινε η πρώτη γυναίκα στις ΗΠΑ που παρέλαβε το τρίτο αστέρι από τον οδηγό της Michelin για το εστιατόριο της στο Σαν Φρανσίσκο, «Atelier Crenn».

Τα αστέρια του οδηγού για το 2019 που απονεμήθηκαν για την περιοχή Bay Area ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης εν μέσω εικασιών ότι η Κρεν, που είχε ήδη στην κατοχή της πολλές παγκόσμιες διακρίσεις στον τομέα γαστρονομίας, θα σπάσει και αυτή την μέχρι τώρα «ανδρική» παράδοση, πετυχαίνοντας και αυτόν τον στόχο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Repost @atelier.crenn with @get_repost ・・・ "Fall has come with it's cool breeze / Full of sweet surprises" *** 2019, Atelier Crenn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominique Crenn (@dominiquecrenn) στις


Στην ανακοίνωση του βραβείου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της λέγοντας ότι «είναι εκπληκτικό για εμένα και την ομάδα μου. Νιώθω πραγματικά ενθουσιασμένη γιατί δουλέψαμε τόσα πολλά χρόνια και τόσο σκληρά και αυτό μοιάζε σαν όνειρο. Σήμερα γιορτάζουμε, αλλά από αύριο επιστρέφουμε κανονικά στη δουλειά».


Το παγκόσμιο δίκτυο της Michelin αποτελείται από ανώνυμους ερευνητές οι οποίοι βαθμολογούν πιο αυστηρά τις νεοεισερχόμενες κουζίνες.


Όσο για την διάκρισή της  ως την πρώτη γυναίκα σεφ στις ΗΠΑ που κερδίζει το τρίτο αστέρι, η Κρεν ελπίζει να σταθεί ως κίνητρο για τις συναδέλφους της που θέλουν να κάνουν τη διαφορά.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ