HAE: Γυναίκα κατηγορείται πως σκότωσε, τεμάχισε και μαγείρεψε τον εραστή της

HAE: Γυναίκα κατηγορείται πως σκότωσε, τεμάχισε και μαγείρεψε τον εραστή της Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα κατηγορείται πως σκότωσε τον σύντροφό της και στη συνέχεια τoν τεμάχισε και μαγείρεψε τα υπολείμματά του, πριν σερβίρει το μακάβριο γεύμα σε εργάτες, σύμφωνα με την εισαγγελία του Αλ Αΐν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Την είδηση μετέδωσε η εφημερίδα The National και αναμεταδίδει το BBC.

Η αστυνομία ανέφερε πως η Μαροκινή συνελήφθη με την υποψία πως σκότωσε τον επί εφτά χρόνια σύντροφό της, όταν αυτός της αποκάλυψε πως σχεδίαζε να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα από την πατρίδα τους. 

Οι αρχές δεν αποκάλυψαν το πώς τον σκότωσε αλλά δήλωσε πως σέρβιρε τα υπολείμματά του ως ματσμπούς, ένα παραδοσιακό πιάτο του Κόλπου με ρύζι και κρέας που μοιάζει με το μπιριάνι, σε κάποιους εργάτες. 

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο αδερφός του άνδρα, που μένει στο Ατζμάν, ανέφερε στην αστυνομία του Αλ Αΐν πως ο αδερφός του αγνοείται. 

Η αστυνομία δήλωσε πως ο αδερφός του θύματος επισκέφθηκε το σπίτι του ζευγαριού στο Αλ Αΐν για να ρωτήσει την κατηγορούμενη αν ήξερε που βρίσκεται ο αδερφός του. 

Είπε πως η φερόμενη ως δράστης του απάντησε πως δεν ήξερε και υποστήριξε πως τον πέταξε από το σπίτι. Η δολοφονία έγινε πριν τρεις μήνες αλλά μόλις πρόσφατα ήρθε στο φως. 

Στις 13 Νοεμβρίου, έγιναν αναφορές για τον αγνοούμενο άνδρα στα Μέσα του Μαρόκου, που, αναφερόμενα στο αδερφό του, μετέδωσαν πως η αστυνομία βρήκε ένα ανθρώπινο δόντι στο μπλέντερ της γυναίκας. 

Όταν οι εξετάσεις DNA επιβεβαίωσαν πως το δόντι άνηκε στον άνδρα η γυναίκα συνελήφθη. 

Κατά την ανάκριση, η γυναίκα, που η ηλικία της δεν αποκαλύφθηκε από την αστυνομία, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή, αλλά αργότερα παραδέχθηκε πως σκότωσε των άντρα σε μια στιγμή «παραφροσύνης». 

Είπε στην αστυνομία πως ήθελε να εκδικηθεί για το ότι την παράτησε μετά μια εφταετία που εκείνη τον συντηρούσε. Αφότου τεμάχισε το πτώμα του ζήτησε βοήθεια από φιλικό πρόσωπο για να την βοηθήσει με την απόρριψη των υπολειμμάτων. 

Αναφέρεται πως η γυναίκα ομολόγησε πως χρησιμοποίησε μπλέντερ για να ψιλοκόψει την σάρκα του πρώην συντρόφου της και στην συνέχεια το μαγείρεψε σε ματσμπούς πριν το σερβίρει σε μια ομάδα Πακιστανών εργατών που ζούσαν εκεί κοντά. 

Κατά την ανάκριση, η φίλη της γυναίκας δήλωσε πως δεν ήταν μάρτυρας του εγκλήματος ωστόσο παρατήρησε πως υπήρχαν κηλίδες αίματος στο σπίτι της. 

Η αστυνομία και οι εισαγγελείς δήλωσαν πως η γυναίκα θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM