Όταν του έβαλε απουσία, τράβηξε όπλο εναντίον της μέσα στην τάξη

0

Η σκηνή όπου μαθητής τραβά ψεύτικο όπλο και σημαδεύει στο κεφάλι μία έντρομη καθηγήτρια, επειδή του έβαλε απουσία, έχει γίνει viral στα social media και έχει θορυβήσει ακόμη και τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν. 

Το περιστατικό συνέβη σε Λύκειο παρισινού προαστίου και έχει κινητοποιήσει το εκπαιδευτικό σύστημα της Γαλλίας, που αναζητά τρόπους πλέον να προλαμβάνει τα περιστατικά βίας και κατατρομοκράτησης καθηγητών από μαθητές. 

«Το να κάνεις κάτι τέτοιο εναντίον του δασκάλου σου δεν είναι απλά απαράδεκτο. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα», δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος, ο οποίος όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό, ζήτησε άμεση ενημέρωση και λήψη μέτρων από τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας. 

Το συμβάν βιντεοσκοπήθηκε από άλλο μαθητή και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ η καθηγήτρια που υπέστη αυτού του είδους το «αστείο», όπως το χαρακτήρισε ο μαθητής, έχει ήδη κινηθεί εναντίον του και εναντίον της οικογένειάς του, νομικά.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM