ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νάρκωναν, απήγαγαν και βίαζαν τα θύματά τους - Νέες αποκαλύψεις καίνε τον σελέμπριτι γιατρό

Νάρκωναν, απήγαγαν και βίαζαν τα θύματά τους - Νέες αποκαλύψεις καίνε τον σελέμπριτι γιατρό Facebook Twitter
0

Κατηγορίες για βιασμό ακόμα πέντε γυναικών έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση του γιατρού Grant William Robicheaux και της συντρόφου του, Cerissa Riley, από την Καλιφόρνια, που κατηγορούνται ότι νάρκωναν τα ανυποψίαστα θύματά τους που γνώριζαν σε εστιατόρια και μπαρ και στη συνέχεια τα κακοποιούσαν σεξουαλικά. 

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Καλιφόρνιας, οι νέες κατηγορίες περιλαμβάνουν την απαγωγή των γυναικών που στοχοποιούσαν από δημόσιους χώρους, αφού πρώτα φρόντιζαν να τις μεθούν. 

Υπό το φως των νέων στοιχείων, το δικαστήριο του Νιούπορτ Μπιτς ανέβασε την εγγύηση για την αποφυλάκισή τους σε ένα εκατομμύριο δολάρια για τον καθένα, από 100.000 δολάρια που είχε αρχικά ορισθεί, έως την εκδίκαση της υπόθεσης. 

Ο 38χρονος χειρουργός και η 31χρονη φίλη κατηγορούνται ότι επέλεγαν τα θύματα τους σε μπαρ. Εισαγγελείς ανέφεραν στο BBC πως στα κινητά και τα ψηφιακά αρχεία του ζευγαριού βρέθηκαν χιλιάδες βίντεο με πιθανά θύματα και οι επιθεωρητές προσπαθούν να εντοπίσουν αυτές τις γυναίκες.

Νάρκωναν, απήγαγαν και βίαζαν τα θύματά τους - Νέες αποκαλύψεις καίνε τον σελέμπριτι γιατρό Facebook Twitter
O Grant William Robicheaux
Νάρκωναν, απήγαγαν και βίαζαν τα θύματά τους - Νέες αποκαλύψεις καίνε τον σελέμπριτι γιατρό Facebook Twitter
H Cerissa Riley

Γνωριμίες σε ακριβά εστιατόρια και μπαρ

 

Ο γιατρός και η σύντροφός του κατηγορούνται ότι σύχναζαν σε καλά εστιατόρια και μπαρ επιλέγοντας τα θύματά τους, ενώ σύμφωνα με τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή τους, είχαν βάλει στο στόχαστρό τους γυναίκες και από το φεστιβάλ Burning Man στη Νεβάδα.

Ο Grant Robicheaux είχε εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή Online Dating Rituals of the American Male και ήταν γνωστός ως σελέμπριτι γιατρός. Έχει δώσει συνεντεύξεις και έχει κάνει φωτογραφίσεις, καταφέρνοντας να θεωρείται επιτυχημένος επαγγελματίας υπεράνω αφιβολιών.

Όμως στα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του εμφανίζονται γυναίκες σχεδόν αναίσθητες, να μην μπορούν να προβάλλουν καμία αντίσταση στις σεξουαλικές επιθυμίες του ζευγαριού που κάνουν σεξ με τις κοπέλες χωρίς την συναίνεσή τους. 

Μια από τις γυναίκες που κατήγγειλε βιασμό βρέθηκε θετική σε ναρκωτικές ουσίες όταν την εξέτασαν.

Σε έρευνα στην οικία του ζευγαριού στις αρχές του 2018, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ουσιών, συμπεριλαμβανομένου του GHB που θεωρείται το ναρκωτικό του βιασμό. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν επίσης χάπια ecstasy και κοκαΐνη.

Ο Robicheaux κατηγορείται επίσης για κατοχή δύο ημιαυτόματων τουφεκιών και τεσσάρων άλλων πυροβόλων όπλων.

«Όλοι έχουμε ακούσει για έναν λύκο ανάμεσα σε πρόβατα», δήλωνε τον περασμένο μήνα ο εισαγγελέας. «Οι άνθρωποι συχνά υποθέτουν ότι οι βιαστές είναι ανατριχιαστικοί, τρομακτικοί άνδρες που κρύβονται ανάμεσα στους θάμνους για να επιτεθούν σε ανυποψίαστες γυναίκες. Η πραγματικότητα είναι ότι οι βιαστές προέρχονται σε όλες τις κοινωνικοοικονομικές ομάδες, από οποιοδήποτε υπόβαθρο».

Ενδεχόμενη καταδίκη του Robicheaux και της Riley θα τους οδηγήσει στη φυλακή για τουλάχιστον 40 και 30 χρόνια αντίστοιχα.

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ