«Δεν είναι όλες οι χορεύτριες αδύνατες - πάρτε το απόφαση!»: μια 17χρονη σπάει τα στερεότυπα με τον καλύτερο τρόπο

1

Έχει χορέψει με την Katy Perry και τη Megan Trainor, έχει εμφανιστεί στο τηλεοπτικό σόου της Έλεν Ντετζένερις και σε πολλά ακόμη χορευτικά σόου. Είναι 17 χρονών, υπέρβαρη και μέχρι στιγμής μία από τις πιο ικανές χορεύτριες των ΗΠΑ. Η Amanda Lacount το πρώτο πράγμα που άκουσε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χορό ήταν ότι απλώς δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά. 

«Είσαι πολύ χοντρή για χορεύτρια, ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπαν», έχει εξομολογηθεί η Lacount σε μία από τις συνεντεύξεις της. «Είμαι, αλλά θέλω να με δείτε να χορεύω. Δεν είναι όλες οι χορεύτριες σούπερ αδύνατες. Ας σπάσουμε λίγο το στερεότυπο».

Η ίδια συνηθίζει να εμφανίζεται στις πρόβες της με μπλουζάκι που γράφει: "Hips. Thighs. Curves. Breasts. Booty" (μτφρ.: Γοφοί, μπούτια, καμπύλες, στήθη, πισινός). Κοινώς πιστεύει απόλυτα στο ότι οι χορεύτριες έρχονται σε όλα τα μεγέθη και με όλο το πακέτο ικανοτήτων που χρειάζεται μία χορεύτρια. 

«Το να αποδεικνύω ότι ο κόσμος έχει άδικο γι' αυτό που πιστεύει για εμάς είναι το χόμπι μου. Θα μπορούσα να το κάνω για πάντα, επειδή από πάντα πιστεύουν ότι οι plus size άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν καριέρα χορευτή και μάλιστα επιτυχημένη», λέει. Ας σημειωθεί ότι η Lacount πριν μετακομίσει στο Λος Άντζελες, αναζητώντας μια καριέρα στον χορό εκεί, είχε υποστεί bodyshame από τον ίδιο της τον δάσκαλο χορού, πίσω στο Κολοράντο. 

«Θέλω να στείλω σε όλους το μήνυμα ότι είναι ΟΚ να είσαι διαφορετικός. Και κυρίως σε παιδιά της ηλικίας μου. Είναι ΟΚ να είσαι διαφορετικός. Γιατί στο τέλος εσένα θα προσέξουν, γιατί ξεχωρίζεις, οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος για την επιτυχία!».

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια