Απεργία την Πρωτομαγιά

Πέθανε η Ελληνίδα που νοσηλευόταν μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη

Πέθανε η Ελληνίδα που νοσηλευόταν μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη Facebook Twitter
1

Στους 16 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στη Βαρκελώνη έπειτα από το θάνατο μιας Ελληνίδας, γερμανικής υπηκοότητας 51 ετών, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Καταλονίας.

«Σήμερα το πρωί πέθανε μια γυναίκα ηλικίας 51 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, η οποία είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν σε κρίσιμη κατάσταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία.

Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και στην πόλη Καμπρίλς, στις 17 και 18 Αυγούστου, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 100 ανθρώπων, εκ των οποίων οι πέντε εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η γυναίκα, η οποία κατέληξε σήμερα, είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν στην επίθεση στον πεζόδρομο Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

Χθες, Σάββατο, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαρκελώνη κατά της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, παρουσία του βασιλιά της Ισπανίας, με σύνθημά τους «Δεν Φοβάμαι».

Διεθνή
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Πρώτα θερμά συλλυπητήρια . Αν είχε ελληνική υπηκοότητα , αν δηλαδή ήταν Ελληνίδα πολίτης να υποθέσω ότι η σορός της θα έφερε την γαλανόλευκη (στο αεροδρόμιο ) και θα την υποδεχόταν κλιμάκιο υψηλόβαθμων υπουργείου ή Υπουργός όπως γίνεται( και έγινε) σε όλα τα κράτη της Ευρώπης, διότι ο πολίτης δεν σκοτώθηκε πχ σε τροχαίο, αλλά από πυρά τρομοκρατών δηλαδή εχθρών του Ελληνικού κράτους