Κάμερον: «Θα κλείσουμε τα σύνορα στους Έλληνες αν βγουν από το ευρώ»

Κάμερον: «Θα κλείσουμε τα σύνορα στους Έλληνες αν βγουν από το ευρώ» Facebook Twitter
0

Βρετανοί βουλευτές επεξεργάζονται νομικές φόρμουλες ώστε η χώρα τους να κλείσει τα σύνορα στους Έλληνες μετανάστες αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, δήλωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής. Μάλιστα ο Βρετανός πρωθυπουργός μίλησε για σχέδια έκτακτης ανάγκης που έχουν καταρτιστεί ώστε να προσπελαστούν οι κανονισμοί της Ε.Ε. που προβλέπουν ελεύθερη μετακίνηση  ατόμων στα 27 κράτη μέλη.

Ο Κάμερον τόνισε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να λάβει όλα τα μέτρα που χρειάζονται ώστε να αποφευχθεί μία μαζική είσοδος Ελλήνων.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ με την οποία καλεί τον Κάμερον να διαψεύσει ή να ανασκευάσει τα «όσα φέρεται να είπε» ενώ τον καλεί επίσης να δώσει περισσότερες εξηγήσεις «για τις πληροφορίες περί χειραγώγησης του βασικού επιτοκίου (LIBOR)», από τράπεζα της χώρας του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί το PKK καταθέτει τώρα τα όπλα: Ο «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» και το ευρύτερο πλαίσιο για τους Κούρδους

Ανάλυση / Γιατί το PKK καταθέτει τώρα τα όπλα: Ο «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» και το ευρύτερο πλαίσιο για τους Κούρδους

Τα αίτια και οι στρατηγικές συνέπειες της απόφασης του PKK να καταθέσει τα όπλα και να διαλύσει την ένοπλη πτέρυγα του, στο πλαίσιο της αλλαγής των γεωπολιτικών ισορροπιών.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Εκλογές στην Αλβανία: Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και εμπλοκή οργανωμένου εγκλήματος

Διεθνή / Εκλογές στην Αλβανία: Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και εμπλοκή οργανωμένου εγκλήματος

Σε κλίμα έντασης και σοβαρών καταγγελιών για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος διεξήχθηκαν οι βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία, με το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα να προηγείται καθαρά
LIFO NEWSROOM