Σεισμός

Η Mercedes Benz παρουσίασε το δικό της ηλεκτρικό πατίνι

Η Mercedes Benz παρουσίασε το δικό της ηλεκτρικό πατίνι Facebook Twitter
0

H Mercedes-Benz αποκάλυψε το νέο ηλεκτρικό πατίνι για μεταφορά μέσα στην πόλη.

Ο Γερμανικός κατασκευαστής αυτοκινήτων παρουσίασε το δικό του ηλεκτρικό πατίνι, με την ονομασία mercedes-benz eScooter, και έχει σχεδιαστεί με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και υλικά που επιτρέπουν την μετακίνηση για απόσταση ακόμα και άνω των 5.000 χιλιομέτρων.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το mercedes-benz eScooter είναι «κομψό, δυνατό και βολικό». Με μέγιστη ισχύ 500 W, το σκούτερ επιταχύνει γρήγορα με βάση την επιτρεπόμενη ταχύτητα στη Γερμανία, δηλαδή τα 20 χλμ/ ώρα, ενώ η μπαταρία 7,8 Ah δίνει μια εμβέλεια έως και 25 χιλιόμετρα, «διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να ταξιδεύουν με ταχύτητα και ευελιξία».

Η Mercedes Benz παρουσίασε το δικό της ηλεκτρικό πατίνι Facebook Twitter

Το eScooter έχει εμπρός και πίσω ανάρτηση και είναι εφοδιασμένο με ελαστικούς τροχούς με διάμετρο 20 cm που επιτρέπει την μετακίνηση σε ανώμαλες επιφάνειες, όπως πλακόστρωτα.


Το τιμόνι ρυθμίζεται στο ύψος του αναβάτη και διαθέτει επιταχυντή στα δεξιά και φρένο στα αριστερά, καθώς και ενσωματωμένη κόρνα. Η οθόνη δείχνει την ταχύτητα, το επίπεδο μπαταρίας και τη λειτουργία οδήγησης.

Για το φρενάρισμα, το eScooter διαθέτει ένα πίσω φρένο και ένα φρένο ποδιών. Τα εμπρός και πίσω φώτα είναι κατάλληλα για χρήση στους δρόμους και μαζί με τους πλευρικούς ανακλαστήρες καθιστούν δυνατή την οδήγηση οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη και στο σκοτάδι.

«Μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει τη χρήση του mercedes-benz eScooter, το πατίνι μπορεί να διπλωθεί χρησιμοποιώντας έναν μηχανισμό που λειτουργεί με το πάτημα του ποδιού. Το τιμόνι αναδιπλώνεται επίσης για βολική μεταφορά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει σε έναν μικρό σάκο και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής μεταφοράς ζυγίζοντας περίπου 13,5 κιλά» αναφέρει η εταιρεία.

 
Τech & Science
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM