Λίβερπουλ: Απαράδεκτη η συμπεριφορά των φιλάθλων μας- Μετά το νέο «πάρτι» για το πρωτάθλημα

Λίβερπουλ: Απαράδεκτη η συμπεριφορά των φιλάθλων μας- Μετά το νέο «πάρτι» για το πρωτάθλημα Facebook Twitter
0

Η Λίβερπουλ καταδίκασε τη συμπεριφορά κάποιων οπαδών της, που το βράδυ της Παρασκευής- για δεύτερη νύχτα- συγκεντρώθηκαν για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έπειτα από το πρώτο «κύμα» πανηγυρισμών, που προκάλεσε το βράδυ της Πέμπτης η κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην Premier League έπειτα από 30 χρόνια, χθες υποστηρικτές της ομάδας συγκεντρώθηκαν ξανά, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις για τους κινδύνους εν μέσω του κορωνοϊού.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της Λίβερπουλ καθώς ο σύλλογος εξέδωσε κοινή ανακοίνωση με το δημοτικό συμβούλιο και την αστυνομία, στην οποία τονίζεται ότι η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν απολύτως απαράδεκτη.

«Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι εμφανίστηκαν στο Pier Head (στο κέντρο του Λίβερπουλ) το βράδυ της Παρασκευής και κάποιοι επέλεξαν να αγνοήσουν τις οδηγίες για τις κοινωνικές αποστάσεις και να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η πόλη μας είναι ακόμη σε μια κρίση δημόσιας υγείας και αυτή η συμπεριφορά είναι απολύτως απαράδεκτη. Ο πιθανός κίνδυνος μιας δεύτερης κορύφωσης του κορωνοϊού υπάρχει ακόμη και πρέπει να εργαστούμε μαζί για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα αναιρέσουμε όλα όσα πέτυχε η περιοχή κατά τη διάρκεια του lockdown», τονίζεται ακόμη.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Λίβερπουλ ζητά από τους φιλάθλους να κάνουν υπομονή, προκειμένου να πανηγυρίσουν το πολυπόθητο πρωτάθλημα όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. «Όταν είναι ασφαλές, θα συνεργαστούμε για να κανονίσουμε μια παρέλαση νίκης, όταν όλοι θα μπορούν να συναντηθούν για να το γιορτάσουν. Μέχρι τότε, η ασφάλεια της πόλης και των ανθρώπων μας παραμένει η νο1 προτεραιότητά μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM