Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κέφια - Ο viral χορός στο γυμναστήριο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κέφια - Ο viral χορός στο γυμναστήριο Facebook Twitter
0

Δριμύτερος στις προπονήσεις του επέστρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τις διακοπές του σε Ισλανδία και Κύπρο και λίγο πριν το Mubadala World Tennis Championship.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις είχε δημοσιεύσει στα social media ένα βίντεο, που έγινε πολύ γρήγορα viral και τον δείχνει να χορεύει κεφάτος ανάμεσα στις ασκήσεις του με βάρη στο γυμναστήριο.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε φέτος τον τίτλο του ATP Finals και ανακηρύχθηκε καλύτερος Έλληνας αθλητής για το 2019 στα βραβεία ΠΣΑΤ αλλά τελικά δεν κατάφερε να επικρατήσει στον τελικό του Mubadala World Tennis Championship στο Άμπου Ντάμπι.

Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε απέναντι στον κορυφαίο της παγκόσμιας κατάταξης Ράφαελ Ναδάλ, αποδίδοντας και πάλι εξαιρετικό τένις και έχασε αλλά ηττήθηκε τελικά με 2-1, σε μια αναμέτρηση που κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες.

Ο Έλληνας άσος, νο 6 στον κόσμο, πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ με 7-6 (3), έχασε το δεύτερο με 7-5 και το τρίτο πήγε πάλι στο τάι μπρέικ, με τον Ισπανό να παίρνει αρχικά ένα προβάδισμα 4-1, τον Τσιτσιπά να μειώνει σε 4-3, αλλά τελικά ο Ισπανός πρωταθλητής στέφθηκε νικητής με 7-6 (3), κατακτώντας τον συγκεκριμένο τίτλο για πέμπτη φορά.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM