Τελικά η Μέρκελ πήρε τηλέφωνο τον Τσίπρα

Τελικά η Μέρκελ πήρε τηλέφωνο τον Τσίπρα Facebook Twitter
1

Με στόχο τη λύση στο αυριανό Eurogroup εργάζεται η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Τη σχετική διαβεβαίωση έδωσε η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, αφού είχε ολοκληρωθεί η επίσκεψη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ στην Αθήνα (και άρα είχαν γίνει γνωστά τα μηνύματα του Έλληνα πρωθυπουργού), η Γερμανίδα καγκελάριος ζήτησε να μιλήσει με τον ομόλογό της.

Στην τηλεφωνική συνομιλία που ακολούθησε, η Μέρκελ δήλωσε προσηλωμένη στην κατεύθυνση της επίλυσης, πιο συγκεκριμένα ότι εργάζεται προκειμένου να υπάρξει συμφωνία στο αυριανό Eurogroup.

Υπενθυμίζεται ότι κυβερνητικές πηγές άφηναν να διαρρεύσει την Τρίτη ότι εντός της ημέρας θα υπήρχε η τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία τελικά σύμφωνα με το παραπάνω τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ, έγινε σήμερα.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τελικά ο ιστορικός του μέλλοντος θα πει ότι ο Τσίπρας πέρασε όλη του την κυβερνητική θητεία "σε διαπραγμάτευση" διαδοχικών μνημονίων και το χειρότερο .... με τραγικά αποτελέσματα για τους Ελληνες.