ΣΥΡΙΖΑ: Στις 11 το πρωί συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 11 το πρωί συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Συνεδριάζει στις 11 το πρωί της Πέμπτης, με διευρυμένη σύνθεση, το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγοντας τον διάλογο για την επόμενη μέρα  μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Μετά τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ των εκλογών ότι τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητήσουν τα επόμενα βήματα, οι διαδικασίες ξεκινούν με το Εκτελεστικό Γραφείο σήμερα με το βλέμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Πάντως, στελέχη προερχόμενα από το λεγόμενο «προεδρικό μπλοκ» επιμένουν στην ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών, οι οποίες θα πρέπει, σύμφωνα με τα ίδια, να έχουν ολοκληρωθεί εντός καλοκαιριού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αυγής. 

Το Σαββατοκύριακο, η Ομπρέλα προχωρά σε πανελλαδική σύσκεψη για να ορίσει τα επόμενα βήματά της. Μέχρι στιγμής πολλά στελέχη της φαίνεται πως «γέρνουν» προς το σενάριο που θέλει τις συνεδριακές διαδικασίες να πραγματοποιούνται μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στελέχη της Κουμουνδούρου δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο και άλλης υποψηφιότητας για την προεδρία, πλην αυτής του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το βράδυ της 25ης Ιουνίου ξεκαθάρισε ότι θα θέσει εαυτόν στην κρίση των μελών. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

LiFO politics / «Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της OpinionPoll Ζαχαρίας Ζούπης συζητά με τη Βασιλική Σιούτη τα μηνύματα των Ευρωεκλογών και εξηγεί πως αν τα κόμματα δεν τα λάβουν σοβαρά υπόψιν, θα τα βρουν μπροστά τους ως γενικευμένη κρίση πολιτικής εκπροσώπησης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ