Συνέχεια από Πολάκη στο life style Κασσελάκη: «Η προσωπική του επιλογή παρουσιάζεται ντε και καλά ως κανονικότητα»

Συνέχεια από Πολάκη στο life style Κασσελάκη: «Η προσωπική του επιλογή παρουσιάζεται ντε και καλά ως κανονικότητα» Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Με ομοφοβικό σχόλιό του στα social media ο Παύλος Πολάκης δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα περί life style.

Χθες, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε ευθέως σε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, που προ ημερών τον είχε κατακρίνει για υπερέκθεση του life style του.

«Επειδή ο Παύλος έκανε μία ανάρτηση που μιλούσε για lifestyle μασκαριλίκια, οφείλω να πω δυο λόγια», είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ο Στέφανος Κασσελάκης και συνέχισε: «Αγαπητέ Παύλο, ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με την οικογένειά σου, τα ψαρέματά σου, τη στολή σου συνεχώς. Και καλά κάνεις, είναι επιλογή σου.
Πού αρχίζει όμως και πού τελειώνει το lifestyle;
Μήπως τάχα αυτό δεν είναι lifestyle επειδή είναι 'της αντρικής σχολής'; Εγώ, φίλε Παύλο, είμαι ο ίδιος και δεν ντρέπομαι να κυκλοφορήσω και κάτω από τα 300 μέτρα υψόμετρο και πάνω από αυτά. Δεν επιλέγω κατά περίπτωση. Γιατί δεν είναι 'προσωπική επιλογή', όπως έγραψες. Είναι η ζωή μου». 

Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε: «Ας καταλήξουν λοιπόν τι είναι αυτό που τους ενοχλεί;  Είναι το δήθεν lifestyle; Ή είναι ο νέος, ο ξένος, το αμερικανάκι, ο gay, αυτός που δε μας μοιάζει, αυτός που δεν έχει περγαμηνές αριστεροσύνης, αυτός που εργάστηκε στην Goldman Sachs;».

Ο Παύλος Πολάκης μίλησε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Στέφανο Κασσελάκη, χωρίς όμως να απαντήσει επί του συγκεκριμένου. Αντίθετα, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του και απευθυνόμενος προς δημοσιογράφους, είπε: «Απαντώντας, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του και απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους, ο Παύλος Πολάκης είπε, μιλώντας για τη σύζυγό του: «Εγώ δεν ανέβασα τη Δώρα στη σκηνή, όπως εσύ τον Τάιλερ».

Αργότερα, απαντώντας σε σχόλιο οπαδού του στο facebook, ο κ. Πολάκης επανέφερε την ομοφοβική χροιά στον λόγο του, γράφοντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Εργαλειοποίησε άλλη μια φορά την προσωπική του επιλογή για να την παρουσιάσει ντε και καλά ως κανονικότητα».

Συνέχεια από Πολάκη στο life style Κασσελάκη: «Η προσωπική του επιλογή παρουσιάζεται ντε και καλά ως κανονικότητα» Facebook Twitter
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM