Σπυράκη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να προτείνουμε Σημίτη ή Βενιζέλο για ΠτΔ»

Σπυράκη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να προτείνουμε Σημίτη ή Βενιζέλο για ΠτΔ» Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να προτείνει τον Κώστα Σημίτη ή τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2020, τόνισε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, η κυρία Σπυράκη θέλησε να δώσει τέλος στη φημολογία, που εντάθηκε μετά την χθεσινοβραδινή αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στη βουλή πως η ΝΔ δε θα προτείνει τον νυν Πρόεδρο, Προκόπη Παυλόπουλο, για μία δεύτερη θητεία και πως έχει υποσχεθεί τη θέση σε στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής. 

Όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη πρόταση της ΝΔ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ή τον Κώστα Σημίτη, η κυρία Σπυράκη απάντησε αμέσως πως   «δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», θέλοντας να κλείσει τη συζήτηση. 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ζούμε σε μια χώρα που το επίπεδο των πολιτικών της ξεκινάει από τον πάτο του δημοκρατικού Φωκά ("να καεί, να καεί, το @@@@@@έλο η Βουλή"), και που γίνεται θεσμικά ανεκτός και φθάνει στην ΠΦΑ, που έχει "κατασπαράξει" όσο έχει μπορέσει - και έχει δηλωμένα την πρόθεση να κατασπαράξει - κάθε άλλη Εξουσία και να υπάρχει μόνον η Εκτελεστική να "τρέχει" το κράτος.Είναι λογικό λοιπόν να μην συναινούν τα κόμματα ούτε για το - οποιοδήποτε - πρόσωπο με σχετικό κύρος για τον ρόλο του ΠτΔ.Δεν θέλουν τα κόμματα ΠτΔ που θα χαίρει εκτίμησης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, αλλά απλά θέλουν κάποιον "χειραγωγήσιμο". Όλο και πιο χαμηλά, χωρίς έκπληξη.