Ποτάμι για Φωτήλα: Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι

Ποτάμι για Φωτήλα: Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

 Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι. Υπομονή μέχρι το Συνέδριο»,. Αυτό είναι το μόνο σχόλιο από την πλευρά του Ποταμιού, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος, αναφορικά με τις πρωινές δηλώσεις του Ιάσωνα Φωτήλα στο ΜΕΓΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής ζήτησε συμπόρευση του Ποταμιού με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 «Σήμερα η πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά με το πιο καθαρό ευρωπαϊκό προσανατολισμό και με ένα πιο σαφή προσανατολισμό προς τη αποτελεσματικότητα και το ρεαλισμό είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη…Αντί να δολιχοδρομούμε χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση πρέπει να συμπλεύσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε ο κ. Φωτήλας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM